Se superlyxen från prinsparets smekmånad

carl-philip-sofia-ao

Bland gröna palmblad, klarblått vatten och kritvit sand, på en privat lyxö i fantastiska Fiji inledde prins Carl Philip och prinsessan Sofia sin tre veckor långa smekmånad.

– Vi är lyckliga och har det bra, hälsar de genom hovets presschef Margareta Thorgren.

De nygifta tu lurade alla. Efter att ha festat till 05:30 dagen efter bröllopet lämnade prins Carl Philip och prinsessan Sofia Kungliga Slottet för att vid 10-tiden sätta sig i businessklassen på en reguljär flygresa som tog dem från Arlanda, via Europa till Los Angeles.

fidji-1-ao

Prinsparet landade sedan i Fiji vid 05.37, lokal tid, och eskorterades därefter till flygplatsens inrikesterminal där de privata bolagen som arrangerar transport till lyx-resorterna huserar. Det var kvällstidningen Aftonbladet som avslöjade att prinsparet befann sig på just Fiji. Enligt uppgift till dem ska paret vara borta i tre veckor och Fiji är den första anhalten på en resa med flera stopp.

fidji-2-ao

För tidningen Fiji Sun uppgav en källa i slutet på förra veckan exakt var på Fiji paret befann sig:

– Ja, det svenska prinsparet är på Laucala Island för sin smekmånad. De kom på tisdagen och bor i en privat villa.

fidji-3-ao

Laucala Island i Söderhavet har blivit omåttligt populär bland några av världens mest kända personer. Anledningen? Här finns det inte en chans för fotografer och journalister att komma nära. Luftrummet över ön är stängt för obehöriga. Likaså är hamnarna.

sofia-carl-philip-tt

Det nygifta paret lämnade Sverige för en härlig smekmånad i solen.

Det är bara de som semestrar på ön som har tillstånd att få stiga iland. Men smakar det så kostar det, och kostar – det gör det! Att övernatta i miljardärsparadiset går loss på makalösa 45 000 kronor per natt.

fidji-4-ao

Nu har de skönt och kan njuta av varandra i stillhet.

sofia-carl-philip-ste

Av Johanna Lejon

Foto: All Over Press, Stella Pictures, IBL och TT

Se vår eftersnack om bröllopet här:

httpv://www.youtube.com/watch?v=qQhGoKEZ-jE