Se unika bilden! Prins Andrew som bebis i drottningmoderns famn

prins Andrew

Vilken härlig bild det var som prins Andrew nu delat med sig av via sitt Instagram! Ett foto på honom själv som bebis, i drottningmoderns famn.

Den gamla drottningmodern var född år 1900 så när hon fyllde 60 år firades detta med en liten fotstund utanför slottet Clarence House. I famnen har hon en liten bebis, och det är ingen mindre än prins Andrew, hertigen av York.

Det var prins Andrew själv som lade upp denna unika bild på sig själv och drottningmodern på Instagram. Vi kan väl också påpeka att drottningmodern var född samma datum, 4 augusti, som Meghan, hertiginnan av Sussex.

Charles drottningmodern, Anne, Andrew

På bilden ser vi drottningmodern, den 60-åriga Elizabeth, med prins Andrew i famnen och bredvid står prins Charles.

På andra sidan henne ser vi prinsessan Anne, och så finns även en av drottning Elizabeths alla älskade hundar med på fotot, självklart en corgie.

drottningmodern Anne

Det finns ytterligare bilder från tillfället, här ovan är ett foto med bara prinsessan Anne, prins Andrew och drottningmodern.

Som alla kanske vet vid det här laget levde drottningmodern väldigt länge efter att dessa bilder tagits, hon avled 30 mars 2002 och hon var då hela 101 år gammal.

– Hon hade en stor livsglädje som hon bar med sig genom livet. Jag tackar henne av hela mitt hjärta för den värme hon gav mig ända fram till sin död, sa drottning Elizabeth vid begravningen.

Elizabeth har gått på semester

Just i dagarna, den 6 augusti, anlände drottning Elizabeth äntligen till Balmoral för sin efterlängtade semester och precis som sig bör inspekterade hon sin skotska militärstyrka.

Elizabeth

Denna dag var den 93-åriga drottningen klädd i en ljusblå outfit, men bar inget paraply trots att det duggregnade lite. Hon såg ut att vara på ett riktigt gott humör, vilket är förståeligt efter alla uppdrag hon haft den senaste tiden. Så skönt att äntligen få vila upp sig!

På bilden här nedan kan vi också se drottning Elizabeth i Skottland. Men här är hon bara en ung trebarnsmamma, hon har precis fått prins Andrew och sitter framför sitt slott Balmoral med hela familjen, också denna bild är tagen 1960.

drottning Elizabeth med familj 1960

Vi ser alltså maken prins Philip tillsammans med sin hustru på picknick-filten, samt äldste sonen prins Charles, prinsessan Anne samt lille prins Andrew – och återigen en av familjen alla hundar. Prins Edward var som ni kanske förstår ännu inte född.

 

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Foto: TT