Se unika filmen när Victoria får treåriga Lucia att hoppa av lycka

Victoria är en otrolig kronprinsessa! Det visade hon prov på under sin födelsedag, då hon tog emot folket med öppna armar som om de vore hennes egna barn. Se bara på denna fantastiska film!

Som alla tidigare år var Lillan Unger och hennes barnbarn traditionsenligt på plats under Victorias födelsedag på Öland i år. På Facebook har Lillan lagt upp massor av härliga filmer och foton under mötet mellan barnbarnen och kronprinsessan.

Filmerna sticker ut lite. Både Victoria, Estelle och Daniel är nämligen mycket nära och låter Lillans barnbarn komma under staketet för att få bra bilder.

Leo, 13 år, Leia, 10 år och Lucia, 3,5 år fick följa med mormor Lillan till Solliden och särskilt den sistnämnda var peppad över att få träffa Victoria.

– Det var så varmt och vi hade stått där hela dagen och väntat. Lucia stod och hoppade och när Victoria kom fram så rusade hon in under snöret, utan att jag lyckades hålla kvar henne. Victoria tog emot henne med öppna armar, hon är som gjord för sitt jobb. Victoria är så otroligt gullig, säger Lillan Unger när Svensk Damtidning ringer upp henne.

Se Lucia och Victorias fantastiska möte här nedan.

 

I videon kommer även Prins Daniel fram och hälsar och säger att hans kavaj snart åker av, då det är så varmt. Lillan berättar att hon har följt kungafamiljen så länge hon kan minnas, ett intresse som barnbarnen nu har ärvt.

– Lucia älskar Estelle och Victoria. Hon ville ha flätor denna dag, precis som Estelle brukar ha. När Estelle kom fram tog de direkt varandras händer, berättar Lillan.

Se så gulligt lilla Estelle tar sig ann mamma Victorias besökare och ställer upp på bild.

Se så gulligt lilla Estelle tar sig ann mamma Victorias besökare och ställer upp på bild.

Victoria tog sig verkligen tid och berömde alla barnens teckningar som de gav i födelsedagspresent.

Vilken vacker gruppbild Victoria tog sig tid till att ställa upp på.

Vilken vacker gruppbild Victoria tog sig tid till att ställa upp på.

När Victoria och familjen gått vidare kom även kungen och drottningen fram och hälsade.

Kungafamiljen på Solliden.

– Kungen och drottningen bjöd in oss innanför bandet för att få ta en bra bild, säger Lillan Unger.

Det blev milt sagt en lyckad dag för Lillan och hennes barnbarn. En dag som lilla Lucia troligtvis kommer att prata om under en lång tid framöver!

Foto: Lillan Unger

Läs mer: 21 underbara bilder på prinsessan Estelle från Victoriadagen