Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se unika filmerna inifrån drottning Elizabeths palats

29 jul, 2018, 17:00 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Det brittiska hovet har delat med sig en spännande film från Buckingham Palace. Slottet genomgår nu en del renovationer och med ny teknik går det hela mycket lättare.
Annons

Drottning Elizabeth befinner sig just nu i Skottland för sin sommarsemester. På slottet hemma i London, Buckingham Palace, håller man just nu på att renovera och bygga om. Det sägs till och med att vi kanske inte får se den kungliga familjen på balkongen nästa år. Den klassiska slottsbalkongen ska också repareras och även om de lovat att vara klara i tid för nästa Trooping the Color så vet man aldrig.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det brittiska hovet har nyligen lagt ut en ny unik film inifrån slottet där man kan se hur den nya digitala tekniken hjälper till med ombyggnaden.

Vi har i en tidigare film fått se hur man välkomnar gäster till slottet som öppnar sina dörrar för allmänheten. En ny utställning visas också, Prince & Patron Exibition, som kommer att hålla på fram till den 30 september, om ni nu skulle ha vägarna förbi London.

På slottets utställning kan man se konstverk både från förr och från i dag, alla utvalda av prins Charles. Några av verken är heller aldrig tidigare visade. I filmen kan man också höra prins Charles prata om sin älskade mormor och berätta mer om konsten som ställts ut.

Här en film till inifrån slottet, från BBC:

Foto: Stella Pictures

Annons