Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se vårt bildsspel - prins Felix och Claire gifte sig i dag

17 sep, 2013, 14:58 
Annons
Claire-ibl-1

Man och hustru! Prins Felix av Luxemburg fick sin drömkvinna och hela furstefamiljen fanns på plats.

Den 17 september blev en dag att minnas för evigt för prins Felix och Claire. De sade ja till varandra klockan 12.30 i tyska Königstein im Taunus.

Felix-23
Felix-ibl
Annons

Inte många har turen att hitta rätt partner i livet. Men Félix av Luxemburg, 29, fann kvinnan i sitt liv. Nu är de gifta och de längtar efter att bilda familj.

Ska bo i Frankrike

De nygifta ska bo på storhertigfamiljens vingård i södra Frankrike.

Skolkamrater

De träffades 2001 på den schweiziska internatskolan “College Beau Soleil”, där även prinsessan Marie av Danmark, 37, gick.

Delar intressen

Paret har mycket gemensamt. De älskar skidåkning, golf och tennis och är båda välutbildade.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prins Felix arbetar som oberoende konsult på marknads- och kommunikationsavdelningen vid Grand Chelem Management SA i Schweiz – en organisation som specialiserar sig på sport – och kulturevenemang.

claire-689

Internationellt par

Prins Felix talar flytande luxemburgska, franska, engelska och tyska.  Han har även läst spanska och italienska. Liksom Felix har Claire gått i amerikansk skola. Båda är intresserade av bioetik och har studerat i Rom.

Glöm inte att titta in på svenskdam.se under helgen, då paret gifter sig igen i kyrkan på lördag!

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL, All over press

[smooth=id:944; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

 

Annons