Se Victorias och Daniels kärleksfulla blickar!

Victoria och Daniel är mer synkade än någonsin. Nästa år firar de 10 år som gifta och deras kärlek går inte ta miste på!

Trots att prins Daniel och kronprinsessan Victoria varit tillsammans många år, syns det hur kärleken fortfarande spirar mellan dem. Den senaste tiden har de deltagit i flera officiella programpunkter tillsammans, bland annat resan till Bosnien som de nyligen kom hem ifrån. Tidigare i veckan tog de även en snabbvisit till London på tu man hand för att se premiären av musikalen & Juliet. 

Prins Daniel och kronprinsessan Victoria på Pep Forum

Idag var det dags för Pep Forum, prins Daniels hjärteprojekt, och självklart var kronprinsessan Victoria med vid sin makes sida. När de anlände till Pep-forum idag gick det inte ta miste på hur Daniel och Victoria strålade ikapp. Det märks att de har tillbringat extra mycket tid ihop det senaste och de ser riktigt avslappnade ut, sida vid sida.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel anlände till Pep Forum.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel anlände till Pep Forum.

Pep Forum anordnas en gång om året i syfte att informera och inspirera människor som kan främja barn och ungdomars möjligheter till att leva ett friskare och hälsosammare liv.

Victoria och Daniel

Paret strålade ikapp!

Vid årets Pep Forum står “Ledarskap för alla barns hälsa” i fokus och bland annat kommer Barnombudsmannen tala om barnkonventionen, Synsams VD kommer berätta om samarbetet de har tillsammans med Generation Pep och Glada Hudik-teaterns grundare kommer hålla en föreläsning om ledarskap.

Foto: TT