Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se Victorias och Daniels privata mobilbilder från sommaren!

20 aug, 2018, 16:04 
https://image.svenskdam.se/image-5471672?imageId=5471672&width=1320&height=689
Margareta
Wow vilka bilder. Kronprinsessparet Victoria och Daniel delar med sig av sommarens finaste minnen!
Annons

Hälsingland, Öland och Gotland. Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har semestrat i Sverige, och ger oss nu en inblick i deras fantastiska sommar! De har valt ut några fantastiska minnen som de nu delar med sig av till oss!

Bilderna är alla tagna av kronprinsessan Victoria och prins Daniel, med deras mobiler! Vi får bland annat se när familjen äter kex i skogen i Hälsningland, men även när prinsessan Estelle kramar om sin lilla bror på Gotland. Just den bilden verkar vara tagen i närheten av Fabriken Furillen, det otroliga hotellet som är känt för sin fantastiska miljö och mat.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vi får även se hur den hästälskande Estelle myser med sin ponny Viktor, och hur hon lärt prins Oscar att rengöra hästens betsel!

Annons

Bilderna är bara så himla fina! Och självklart har familjen även hunnit med en och annan båttur på Kalmarsund under sommaren också. Även det får vi se när kronprinsessan Victoria och prins Daniel hälsar svenska folket en trevlig sommar!

Foto Kronprinsessan Victoria, prins Daniel

Annons