Se Victorias privata semesterbilder på Estelle och Oscar!

Sist vi såg Estelle och Oscar sprang de omkring på Solliden under mamma Victorias födelsedag. Nu visar hovet privata bilder som Victoria tagit på barnen under deras semester på västkusten.

Snart är semestern över för kungafamiljen och det är återigen dags för alla offentliga uppdrag. Kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar har verkligen tagit vara på ledigheten tillsammans i sommar.

Förutom den traditionella semestern på Solliden har det blivit en hel del båtturer för familjen, både på öst- och västkusten. Men det enda vi har sett från semestern är små glimtar när de har fångats på bild av olika privatpersoner. Igår la hovet äntligen själva upp ett par fantastiska bilder på Estelle och Oscar från sommaren! Det är extra roligt att få se syskonen nu då det inte blev någon sommarfotografering i år. Bildernas fotograf är ingen mindre än kronprinsessan själv.

En så härlig bild! Estelle och Oscar verkar ha superroligt tillsammans. När vi senast såg dem på Victoriadagen sprang de omkring och sparkade boll, kittlade varandra och skrattade. Syskonkärlek på hög nivå!

Förutom bilden på syskonen tillsammans lägger hovet också ut två separata bilder på Estelle och Oscar där de tittar ut över havet. Så skönt för familjen att kunna vila upp sig ordentligt tillammans innan hösten sätter igång igen. Estelle börjar ju i första klass nu efter sommaren vilket innebär att skolan sätter igång på riktigt, det måste kännas spännande.

De la också ut en bild från när de var i Bohuslän i juli. När de var på Tjörn besökte familjen skulpturparken “Skulptur i Pilane”. ⠀⠀⠀⠀

Se bilden från deras besök här:

Foto: TT och kronprinsessan Victoria

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: