Semesterbilder på Madeleine – sådan är hon utanför slottet

semesterbilder på prinsessan madeleine
Prinsessa är inget jobb man tar ledigt ifrån men Madeleine tycker ändå om när hon får ta av sig offentlighetens mask och bara slappna av på Solliden. Vi har samlat några bilder som verkligen visar hennes semester-jag!
Annons

Prinsessan Madeleine älskar ledig tid med familjen. De senaste åren har hon tagit ett steg bort från de kungliga uppdragen och koncentrerar sig istället helt på arbetet med Childhood, sina tre barn och deras skolgångar och aktiviteter. Sedan 1,5 år tillbaka bor familjen i Florida och de har just flyttat in i ett nytt hus i Miami.

Annons

Madeleine älskar sin amerikanska vardag men känner vi prinsessan rätt har hon ändå hemlängtan ibland. Sommarveckorna på Solliden är därför heliga. I julimånad är hela kungafamiljen tillsammans på Öland. Drottning Silvia tar med barnbarnen till hönshuset varje morgon och systrarna Victoria och Madeleine går sin dagliga promenader över Alvaret.

Madeleine längtar efter familjesemestrarna på Solliden

Prinsessan älskar ju dessutom att rida och kungens hästar, som annars bor på Hovstallet, följer ju med familjen ner till Solliden varje sommar. När Madeleine och Chris tillbringar längre perioder i Sverige passar de också på att göra små avstickare till London och Franska riverian. Antingen med kungafamiljen eller med vänner.

Annons

Människor som har semestrat med Madeleine eller har stött på henne i lite mindre officiella sammanhang vittnar dessutom om att prinsessan är mycket mer avslappnad när hon inte står mitt i det kungliga strålkastarljuset. Vi har samlat några bortglömda bilder på Madeleine som visar hennes semester-jag!

prinsessan madeleine drottning silvia 2005
År 2005 besökte drottning Silvia och prinsessan Madeleine utställningen Global art of glass på Öland. En rolig och lärorik utflykt och lite kvalitetstid mellan mor och dotter. Här var prinsessan 25 år och tillsammans med Jonas Bergström, som hon även förlovade sig med.

MadeleineIBL

Annons
Madeleine och Chris har gjort många resor med vännerna Natalie och Dag Werner. År 2016 var destinationen Saint-Tropez och Madeleine var semesterchic i skir långklänning och guldiga sandaletter.
ridtur på alvaret 2009
En av alla ridturer på Öland. Madeleine har varit hästintresserad sedan hon var en liten tjej men numera rider hon främst under semesterveckorna på Solliden.
prinsessan madeleine chris o
För fyra år sedan åkte prinsessfamiljen till Maldiverna där Leonore och Nicolas fick njuta av det turkosa vattnet och lite kvalitetstid med föräldrarna.
Annons
prinsessan madeleine eva o
Förra sommaren var familjen O’Neill på besök på Solliden. De har också fattat tycke för den svenska kungafamiljens sommarparadis och under en ljummen julikväll tog Madeleine och Chris med sig Eva O’Neill, och systern Natascha till innestället Lundgrens Garage. En krog som har en plats i White Guide. Även prinsessan Madeleines barn älskar att göra utflykter på Öland.

Prinsessan Leonore

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Semesterbilder på Madeleine – sådan är hon utanför slottet”

 1. josefin skriver: 22 februari, 2020

  Synd om det är sant att sàväl KP som PM blir “helt annorlunda människor” pà semester – de är knappast autentiska i sin yrkesutövning dà.
  Har verkligen inte kungafamiljen hört att man ska ha hjälm pà huvudet när man rider?


 2. Anni skriver: 22 februari, 2020

  Hon är så snygg och kvinnlig i vad hon än har på sig!
  God smak verkligen.


 3. Margaretha skriver: 28 februari, 2020

  Bilden på Madeleine och Leonore är från Visby. Leonore är hertiginna av Gotland.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar