Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Semestern över för prins Carl Philip – då ser vi honom igen

02 aug, 2019, 14:00 
Ellen Myrgård Lindén
Prins Carl Philip
Tillbaka till jobbet. Carl Philip är den första i kungafamiljen som bryter ledigheten för ett officiellt uppdrag.
Annons

Prins Carl Philip har sannerligen haft en härlig och händelserik sommar. Familjen började ledigheten med ett varmt midsommarfirande på franska rivieran och det kungliga semesterslottet Villa Mirage. Sedan väntade några veckor på Öland och kvalitetstid med resten av kungafamiljen och barnens alla kusiner.

Efter det valde de att semestra på egen hand igen. Valet föll på Gotland och Carl Philip och Sofia tog med sina två söner, Alexander och Gabriel, till Ingmar Bergmans äskade Fårö.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men plikten kallar – eller närmare bestämt racingbanan. På lördag, den 3 augusti, ska prinsen nämligen dela ut pris vid en kartingtävling i Lidköping. En tävling som även löper över söndagen.

Mindre racing för prins Carl Philip under 2019

Carl Philip har verkligen tagit över stafettpinnen som Sveriges motorprins efter prins Bertil. Han älskar att tävla och peppa andra andra inom sporten men trots det meddelade prinsen att det kommer bli lite mindre racing under 2019.

På prinsparets Instagram-konto förklarade Carl Philip att han ville fokusera på familjen istället men att han inte uteslöt eventuella inhopp. Och i helgen får vi alltså se honom göra just ett sådant.

Foto: TT

Annons