Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Senaste nytt om Harrys och Meghans bröllop

06 feb, 2018, 12:30 
Agneta Nisbeth
Snart är dags för Harry och Meghans bröllop - och nu får även Fergie komma.
Annons

Det ryktas nu om att Meghan Markle och prins Harry kommer att göra sitt bröllop något annorlunda än vad vi är vana med under andra vigslar i Storbritannien. The Sunday Times avslöjade precis att Meghan Markle själv kommer att hålla ett tal till sin prins under middagen.

Där ska hon också tacka drottning Elizabeth och resten av kungahuset för att de tagit emot henne med öppna armar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Hon kanske till och med våga sig på ett och annat skämt, berättar tidningen.

Det har tidigare varit snack om att prinsparet inte skulle bjuda in Fergie, eller Sarah Ferguson som hon egentligen heter, till den kyrkliga vigseln. Men nu berättar Daily Mail att prins Andrews axhustru – som inte alls var inbjuden till prins Williams och Kates bröllop – nu kommer att ses både under vigseln och den efterföljande middagen.

Annons

– Paret vill göra allt för att bygga upp ett bättre förhållande med Sarah Ferguson, det var prins Harry själv som tvingade fram beslutet, säger en uppgiftslämnare till tidningen.

Däremot berättas det att Meghans pappa Thomas Markle inte kommer att hålla ett tal till sin dotter inför de runt 800 gästerna på Windsor Castle som brukligt är. Däremot ska han tydligen leda henne framför altargången innan prins Harry tar över vid altaret i St George Chapel.

Nu får hon komma på ett kungligt bröllop, Sarah Ferguson, hon var ju inte bjuden på Kates och prins Williams vigsel.

Foto: Stella Pictures

 

Annons