Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Senaste turerna kring Brangelinas skilsmässa

30 sep, 2016, 17:30 
AvJohanna Lejon
Skilsmässocirkusen kring superparet Brad Pitt, 52, och Angelina Jolie, 41, snurrar på i ett hisnande tempo och det kommer nya uppgifter om uppbrottet hela tiden.
Annons
angelina brad ibl

Till en början sades det att Angelina ville skiljas eftersom Brad hade haft en affär med Marion Cotillard, 40, som han spelar mot i nya filmen “Allied”. Men det har den franska skådespelerskan dementerat. På Instagram rasade hon och gick samtidigt ut med att hon och mannen Guillaume Canet väntar barn. Istället sägs nu Angelinas planer på att bli toppdiplomat i FN vara skälet till skilsmässan. Angelina har länge engagerat sig i att hjälpa utsatta människor i krisdrabbade länder, något Brad har stöttat henne i. Men när hon tog med sig barnen till ett flyktingläger i Jordanien i slutet av augusti och sedan började prata om att resa vidare in i krigsdrabbade Syrien fick Brad nog och det gillade inte Angelina, enligt sajten TMZ. De började bråka och Brad sägs även ha varit våldsam mot äldste sonen Maddox, 15, under en flygning mellan Frankrike och Los Angeles.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Han gav sig på tonåringen, sa en person till TMZ och uppgav att Brad avsiktligt eller oavsiktligt slog pojken och att Angelina tvingades gå emellan.

Det förnekas av en av Pitts bekanta som umgåtts mycket med familjen Pitt-Jolie.

– Han la händerna på honom men han slog inte sitt barn. Inget skadades fysiskt, säger källan till People.

Samma uppgiftslämnare anklagar Angelina för en ändlös smutskastningskampanj mot Brad som bara skadar familjen.

Brads största oro just nu är enligt källan att han ska förlora vårdnaden om barnen Maddox, 15, Pax, 12, Zahara, 11, Shiloh, 10, och tvillingarna Vivienne and Knox, 8. I skilsmässoansökan kräver Angelina enskild vårdnad och vill bara att Pitt ska ges umgängesrätt. Brad har inte träffat barnen sedan skilsmässan. De bor nu med Angelina i ett stort hus vid Malibus strand.

Enligt tidningen Daily Mail hyr Angelina huset. Det är runt 500 kvadratmeter, har fem sovrum, fem badrum och är värt drygt 100 miljoner kronor. Stora grindar omger huset, vilket enligt tidningen är perfekt för Angelina som gör allt hon kan för att skydda barnen och ha kvar sitt privatliv under skilsmässan.

Brad bor kvar i parets gemensamma villa i stadsdelen Los Feliz i Los Angeles och gör i nuläget allt han kan för att få träffa barnen, som sägs fråga efter honom hela tiden.

Av: Anna von Koch.

Foto: Ibl.

Annons