Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Serbiens kronprins Alexander firade 25-års jubileum med hustrun

23 sep, 2010, 11:08 
Agneta Nisbeth
Annons

Serbiens exkungafamilj.
Serbiens exkungafamilj.

Serbiens kronprins Alexander och hans hustru kronprinsessan Katherine firade nyligen silverbröllop i Belgrad. De har nu varit gifta i 25 år.

Kung Konstantin och drottning Anne-Marie.
Kung Konstantin och drottning Anne-Marie.

Det är inte så ofta vi får nyheter från det serbiska/jugoslaviska exkungahuset, men Serbiens kronprinspar firade nyligen sitt silverbröllop med en stor fest i Belgrad. De har själva lagt ut flera bilder från festen på sin hemsida. Men under under fanns deras tre söner, den äldste sonen prins Peter till vänster på bilden samt prins Alexander och prins Philip till höger om sina föräldrar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kung Konstantin

Kronprins Alexander av Jugoslavien/Serbien och kronprinsessan Katherine gifte sig i London 1985 och då var kung Konstantin kronprinsens bestman. Så givetvis kunde man hitta den grekiske exkungen och hans maka drottning Anne-Marie även på deras silverbröllopsfest.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Faksimil Serbiens kungafamiljs hemsida.

Läs även:

Annons