Shaman Durek avslöjar detaljen om nya lyxhuset i LA

Shaman Durek har köpt en lyxvilla stor nog för både honom och Märtha Louise.

Prinsessan Märtha Louise och hennes förhållande med Durek Verrett är en evig följetong. Många höjde på ögonbrynen när Durek plötsligt satte sig i ett flygplan, mitt under coronakrisen, och for över Atlanten för att få vara hos sin älskade.

Stora delar av 2021 har Durek bott i Lommedalen tillsammans med Märtha Louise. Men mitt i allt lämnade han Norge och återvände till USA.

Det bekräftade norska Se og hör i en artikel i slutet av våren:

"Efter det Se og Hör erfar var Durek i Norge hela vägen fram till första delen av sportlovet i slutet av februari. Då myste han tillsammans med Märtha och barnen. Men plötsligt ska han i all hast ha lämnat Norge. Sedan dess har ingen sett honom här", skrev Se og hör då.

Prinsessan Märtha Louise och Durek avslöjar stor nyhet

Redan i april avslöjade Durek att han såg framför sig en framtid där Märtha Louise har lämnat Norge för gott och i stället bor med honom i Los Angeles.

– Jag kan säga en sak. Äktenskap är definitivt inte otänkbart. Vår plan är att i framtiden bo ihop. Inte i Norge, utan i USA, sa Durek till Daily Mail.

– Låt mig säga en sak, oavsett vad folk säger: det är vårt liv. Märtha och jag tänker leva som vi vill leva.

Nu kan den planen snart bli verklighet. Se og Hör rapporterar att Durek köpt en lyxvilla i LA, med plats för Märtha Louise och hennes tre döttrar.

– Här står jag på min uteplats. Härifrån kan jag se hela centrala West Hollywood. Hade himlen varit klarare hade vi sett ännu bättre, ända till Santa Monica, säger Durek Verrett i ett videoklipp som tidningen tagit del av.

LÄS MER: Bakom kulisserna – Märtha Louises kritiserade möten med Durek

LÄS MER: Mette-Marits mörka förflutna – från partypingla till älskad kronprinsessa

LÄS MER: Tiana levde med Durek i sex år – varnar Märtha Louise: "Hjärntvättad”