Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Shaman Durek avslöjar detaljen om nya lyxhuset i LA

18 jul, 2021, 21:17 

Shaman Durek har köpt en lyxvilla stor nog för både honom och Märtha Louise.

Annons
Märtha Louise & Schaman Durek – en kärlekssagaBrand logo
Märtha Louise & Schaman Durek – en kärlekssaga

Prinsessan Märtha Louise och hennes förhållande med Durek Verrett är en evig följetong. Många höjde på ögonbrynen när Durek plötsligt satte sig i ett flygplan, mitt under coronakrisen, och for över Atlanten för att få vara hos sin älskade.

Stora delar av 2021 har Durek bott i Lommedalen tillsammans med Märtha Louise. Men mitt i allt lämnade han Norge och återvände till USA.

Det bekräftade norska Se og hör i en artikel i slutet av våren:

"Efter det Se og Hör erfar var Durek i Norge hela vägen fram till första delen av sportlovet i slutet av februari. Då myste han tillsammans med Märtha och barnen. Men plötsligt ska han i all hast ha lämnat Norge. Sedan dess har ingen sett honom här", skrev Se og hör då.

Prinsessan Märtha Louise och Durek avslöjar stor nyhet

Redan i april avslöjade Durek att han såg framför sig en framtid där Märtha Louise har lämnat Norge för gott och i stället bor med honom i Los Angeles.

Annons

– Jag kan säga en sak. Äktenskap är definitivt inte otänkbart. Vår plan är att i framtiden bo ihop. Inte i Norge, utan i USA, sa Durek till Daily Mail.

– Låt mig säga en sak, oavsett vad folk säger: det är vårt liv. Märtha och jag tänker leva som vi vill leva.

Nu kan den planen snart bli verklighet. Se og Hör rapporterar att Durek köpt en lyxvilla i LA, med plats för Märtha Louise och hennes tre döttrar.

– Här står jag på min uteplats. Härifrån kan jag se hela centrala West Hollywood. Hade himlen varit klarare hade vi sett ännu bättre, ända till Santa Monica, säger Durek Verrett i ett videoklipp som tidningen tagit del av.

Annons