Shaman Durek kritiserade podcast om Märtha Louise

prinsessan märtha louise shaman durek

Har Shaman Durek satt sin sista potatis hos svärfar Harald? Många norrmän tror det. Nu ångrar han tidigare utspel efter att kritiken nått hovet.

Prinsessan Märtha Louise pojkvän Shaman Durek fortsätter att röra upp känslor. Han befunnit sig i det kungliga strålkastarljuset i några månader men redan hunnit begå misstag – och göra en pudel – flera gånger om.

När det kom fram att hans bok Spirit hacking innehåller uttalanden om att olyckliga barn får cancer och att andar kan ge människor sexuella sjukdomar valde två förlag (både i Norge och Sverige) att stoppa boken av etiska skäl. Shaman Durek bad då om ursäkt, på sitt Instagramkonto, men menade samtidigt att de kritiserade styckena, som förlagen använde sig av, var tagna ut sitt sammanhang.

Shaman Durek tvingas be om ursäkt

Och nu backar han ännu en gång. Shaman Durek har nämligen en podcast, med namnet ”Ancient wisdom today” och i den berättade han nyligen om sitt sexliv tillsammans med den norska prinsessan. En detaljerad och ytterst privat utläggning som fick alla norska rojalister att gå i taket.

Vad tycker egentligen kung Harald och dessa utspel?, var det många som frågade sig.

– Ibland har jag sex tre till fyra gånger om dagen och min flickvän frågar alltid “ska du komma?” och jag svarar “nej, men jag ska ge dig så många orgasmer som du vill, vi kan hålla på ett par timmar om du vill, jag bryr mig inte, men jag ska inte komma”. Efteråt mediterar jag och sträcker ut mig, sa han i podcasten.

Utspel som inte passar sig i de kungliga rummen

Men nu har Shaman Durek kanske insett sitt misstag och podcastavsnittet är borttaget. Många har framfört sitt missnöje, till det norska hovet, och kanske har den frispråkige pojkvännen lyssnat på kritiken. Han vill kanske ändra sig och vara sina svärföräldrar, kung Harald och drottning Sonja, mer till lags.

De har visserligen tagit emot sin nya svärson med öppna armar men det betyder ju inte att den kungliga diskretionen slutar att gälla.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: