Shaman Dureks beslut om förhållandets framtid – utan Märtha Louise

shaman durek märtha Louise

Durek har tagit ett stort steg för framtiden, allt medan Märtha Louise är kvar i Norge.

Slå på ljud

Att vara ifrån sina nära och kära är alltid tufft och för prinsessan Märtha Louise har det nu gått nästan ett halvår sedan hon senast träffade sin partner, Durek Verrett.

Men det kan det snart bli ändring på. Durek visade nyligen upp sin senaste investering på Instagram, en lyxig villa i Los Angeles där planen är att han och Märtha Louise ska kunna spendera massvis med kvalitetstid ihop.

Det var norska Se og Hör som var först att rapportera om nyheten. I videon på Instagram beskriver han vad den som tittar få se genom hans kameralins.

– Här står jag på min uteplats. Härifrån kan jag se hela centrala West Hollywood. Hade himlen varit klarare hade vi sett ännu bättre, ända till Santa Monica, säger Durek Verrett i klippet.

Märtha Louise och döttrarnas flytt till USA

Planen har sedan en tid tillbaka varit att Märtha Louise och Durek ska kunna återförenas i USA, det avslöjade hon själv i våras:

– Just nu är det Covid och svårt att planera, men vi planerar att flytta med tiden. Barnen kommer självklart med, sa hon då i en intervju med norska tidningen Verdens Gang.

Familjens fasta punkt, villan i Lommedalen, ska hon behålla, men det finns plats för alla tre döttrarna i nya huset i LA.

– Vi måste ju ha ett hem i Norge. Vi kommer att vara här mycket även i fortsättningen.

LÄS MER: Bakom kulisserna – Märtha Louises kritiserade möten med Durek

LÄS MER: Mette-Marits mörka förflutna – från partypingla till älskad kronprinsessa

LÄS MER: Tiana levde med Durek i sex år – varnar Märtha Louise: "Hjärntvättad”