Shaman Dureks fina hälsning till kronprinsessan

Märtha Louises pojkvän Durek håller koll på sin "svägerska" kronprinsessan Mette-Marit och skickar då och då hälsningar till henne via Instagram.

Som vi skrev häromdagen befann sig Shaman Durek och prinsessan Märtha Louise i Marbella i Spanien där den norska prinsessan belönades med ett fint pris under Starlite Festival.

Märtha Louise Durek Banderas

Paret minglade sedan privat hemma hos den spanska Hollywoodstjärnan Antonio Banderas och hans vänner.

– Träffa nya människor är alltid lika kul. Speciellt med dem som ger dig styrka och får dig att gå utanför din egen komfort-zon och får dig att tänka i nya banor, skriver Märtha Louise.

Dagen efter den spanska Starlite galan kunde man se paret ute på stan i Marbella där de åt en lunch i solen med några vänner. Men nu har de alltså rest iväg igen, denna gång till den lyxiga semesterorten Bodrum.

mette-marit insta

Kronprinsessan Mette-Marit har denna sommar lagt ut flera härliga bilder från sin sommar i Norge, på de senaste vandrade i bergen med en väninna. Som Durek har gjort flera gånger tidigare, skickar han en hälsning till Mette-Marit via hennes Instagram.

“Saknar dig! Älskar dig!” Skriver Shaman Durek som uppenbarligen saknar sin “svägerska”, han har tidigare skrivit om att det ska bli kul att se Mette-Marit med familj igen.

Han har flera gånger tackat den norska kungen för att han accepterat honom som prinsessans pojkvän och att han tagits emot med värme av hela kungafamiljen.

Shaman Durek

Shaman Durek kommenterar även flickvännen Märtha Louises Instagram:

“Härliga tider tillsammans med dig baby och Antonio Banderas. Tillfällen av djupsinnighet.”

Alla resor till trots som han och flickvännen Märtha Louise gjort de senaste månaderna, från Oslo till London och sedan New York till Marbella och nu då Bodrum, så verkar de ändå hålla kontakten med den norska kungafamiljen.

Kontot försvann – igen

Prinsessan Märtha Louises nygamla, privata Instagram, Märtha Louise Intuitive försvann för någon dag sedan, av tekniska skäl hette det då. Men det kom tillbaka efter ett dygn. Det var ju på det kontot som hon skulle lägga upp alla privata meddelanden som inte rörde den strikt kungliga världen, där hon fortfarande bar titeln prinsessa. Sedan försvann det igen, nu antagligen för gott.

durek och Märtha Louise

För nu kan vi berätta att prinsessan finns som privatperson  på Instagram under namnet Iam_MarthaLouise. Och här har hon redan delat med sig av det ljuva livet vid den turkiska rivieran.

– Precis när jag trodde livet inte kunde bli bättre, skriver hon och visar upp en film på Instastories där man kan se de turkosblåa havet.

Durek å sin sida skriver att de bor på Rebis Bodrum Luxury Hotel & Residence och visar på vad de ätit för frukost på sitt Instagram.

Förälskad i sin prinsessa

Men allt är säkert inte så kul för Durek som i en intervju med den norska tidningen Se og Hør berättar om alla rasistiska hot han fått sedan han och Märtha Louise blev ett officiellt par. Men så lätt skrämmer man inte shamanen:

– Om jag förälskat mig i prinsessan Märtha Louise och det sedan skulle resultera i att jag mister livet, må så vara för jag har i alla fall levt ett gott liv!

Foto: TT och Instagram

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: