Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Shaman Dureks ilska – markerar offentligt

20 jul, 2020, 14:01 
Shaman Durek har många kända och okända kunder som söker hans spirituella guidning – nu utnyttjas han i ett bedrägeriförsök.
Annons

Märtha Louise pojkvän Shaman Durek är en välkänd profil inom andlighet och beskriver sig själv som en bro mellan det andliga och fysiska. Han är den sjätte generationen av schamaner i sin släkt, och sedan ung ålder har han väglett människor som kommit till honom för att söka hjälp.

I Framgångspodden berättade Märtha Louise att hans filosofi inte skiljer sig så mycket från hennes egna, som hon har jobbat med under lång tid.

– Det är faktiskt ganska likt på många sätt det han gör, bara att jag kallar det för energi och han kallar det för spirits. Om man ser den här världen på samma sätt som vi gör kommer man fram till många samma saker. Det är det som är i grunden i allt är den här kärleken som genomsyrar allt.

Shaman Dureks Hollywoodlista – Gwyneth Paltrow är kund

Han är shaman åt bland andra Gwyneth Paltrow, och har massvis med profilerade namn på sin lista över kunder. Därför var det kanske extra tufft för honom när han förra veckan blev varse om ett försök till att utnyttja Shaman Dureks namn i syfte att utföra bedrägerier. Flertalet bluffmail som ser ut att komma från shamanen skickades ut, och han varnade sina följare för dem på Instagram stories.

Annons

”Mailen från denna fejkade Shaman Durek ser väldigt äkta ut men låt er inte luras! Svara inte och skicka inga pengar om de ber om det!” skrev han i ett inledande inlägg.

schaman Durek
Shaman Durek har blivit utsatt för en bedragare, som låtsas vara honom.

Förtydligade att det handlar om en bedragare

För att vara säker på att han skulle nå fram med sitt budskap la han upp en till bild med en om möjligt ännu tydligare uppmaning.

”Det här är INTE den riktiga Shaman Durek, om du får mail från den här adressen snälla kom ihåg att det är fejk, SVARA INTE!” skrev han där.

Vi får hoppas att ingen hann luras av bedrägeriförsöket, och att allt står rätt till efter det!

Foto: TT/Instagram

Annons