Shaman Dureks nya kärleksförklaring till Märtha Louise

Shaman Durek och Märtha Louise

Märtha Louise är fortfarande kvar i USA med pojkvännen Shaman Durek, och det verkar som paret passar på att umgås med olika vänner i sommarvärmen. Nu hyllar Shamanen Märtha Louise i ett nytt inlägg.

Shaman Durek har gjort det igen! Som vanligt använder han sina sociala medier för att sprida positivitet och han är inte sen med att visa uppskattning till sin prinsessa. Idag la han upp en text på sin Instagram om hur människorna runt omkring oss återspeglar vårt inre. “De ger rikedomar mer värda än guld och gör så du kan fortsätta sprida kärlek till världen och få skratta mycket”

Sedan skriver han att han just nu tillbringar tid med de han älskar och taggar bland annat prinsessan Märtha Louise. Han uppmanar även sina följare att kommentera vilka som lyser upp deras dagar.

Glad och brunbränd tillsammans med Durek

På bilderna där Märtha Louise är med syns en glad och brunbränd prinsessa omringad av vänner. Det blev alltså en kort visit i Norge i början av juli för Märtha Louise som nu återigen är tillbaka hos pojkvännen i USA. Senast vi fick en uppdatering var när Märtha Louise delade med sig av en bild tillsammans med Hollywoodstjärnan Gwyneth Paltrow. Om paret kommer att åka till Norge tillsammans under sommaren återstår att se.

Se inlägget här:

 

Foto TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: