Shamanens möte med Märtha Louises ex

Efter allt tumult kring Märtha Louises nya pojkvän det senaste, visar Ari Behn till slut vad han verkligen tycker om Shaman Durek.

Det har skrivits mer artiklar än vanligt om prinsessan Märtha Louises pojkvän Shaman Durek det senaste, och det finns två anledningar. Den första är att han berättade intima detaljer om sexlivet med Märtha Louise i podcasten Ancient Wisdom Today.

– Ibland har jag sex tre till fyra gånger om dagen och min flickvän frågar alltid “ska du komma?” och jag svarar “nej, men jag ska ge dig så många orgasmer som du vill, vi kan hålla på ett par timmar om du vill, jag bryr mig inte, men jag ska inte komma”. Efteråt mediterar jag och sträcker ut mig, säger Verrett i podcasten.

Den andra anledningen är innehållet i hans nysläppta bok Spirit Hacking. I den beskriver han att olyckliga barn kan ge sig själva cancer och att andar kan ge människor sexuella sjukdomar. Efter upptäckten i boken, stoppades den både i Sverige och Norge.

Märtha Louise försvarar Durek

Prinsessan Märtha Louise fortsätter försvara sin kärlek. På Instagram har hon lagt upp en bild på sig själv när hon håller i Dureks bok och skriver bland annat om hur stolt hon är över honom. Nu visar även Märtha Louises exman, Ari Behn, vad han tycker om schamanen.

– Jag är väldigt stolt över Märtha. Hon är före sin tid, hon gör ett viktigt jobb, säger Ari Behn till norska TV2. Han berättar också att han har träffat Shaman Durek och tycker väldigt mycket om honom.

Och det verkar vara ömsesidigt, för i helgen la Shaman Durek ut en bild på sig själv tillsammans med Ari Behn.

Till bilden skriver han “Älskar dig min bror” och taggar Ari Behn. Det är inte första gången han säger “jag älskar dig” till människorna i Märtha Louises omgivning, han har bland annat kommenterat samma sak på kronprinsessan Mette-Marits Instagram.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: