Shamanens utspel: Kärleksbombar Märtha Louise

Prinsessan Märtha Louise och hennes pojkvän, schamenen Durek Verrett.
Kungliga kärlekspar brukar ligga lågt...men dit hör inte Märtha Louise och shamanen. Nu kärleksbombar de varandra – offentligt!
Annons

Vilket motsägelsefullt par de är, prinsessan Märtha Louise och hennes kärlek Durek Verrett.

Å ena sidan vill de ju ha sin kärlek i fred. Å den andra: Finns det någon kunglig kärlekshistoria som är lika offentlig?

Annons

Nu senast kärleksbombar de varandra på Instagram.

– Ett meddelande till min kärlek: Jag saknar dig och barnen. Du är med mig varje andetag. Vardagen är tuff när du inte är här. Men jag vet att Gud har en plan för oss och den är skriven i stjärnorna. Min kärlek är tålmodig och uthållig. Vi kan övervinna allt tillsammans. Glad nationaldag,  I love you Norge.

Annons
Förlovningsrykten kring prinsessan Märtha Louise och schamanen Durek Verrett
Märtha och hennes shaman, före coronakrisen.

Och prinsessan Märtha Louise skriver i en kommenterar:

– Så ledsamt att behöva fira utan dig. Men jag vet att vi kommer att vara tillsammans när den dagen kommer.Jag älskar dig över och bortom alla kontinenter. Glad syttende mai. Jag älskar dig!

Och så lägger hon till:

Annons

– Har du lärt dig att säga Hurraaaaaa än? Och att äta massor av varmkorv och glass?

Prinsessan Märtha Louise har varit på kärlekssemester med schamanen Durek Verrett på Hawaii.
I våras var de på kärlekssemester på Hawaii, tillsammans med hennes barn Maud, Leah och Emma.

Det är coronaläget som sätter stopp för deras kärlek för tillfället. Märtha Louise är hemma i Oslo, och Durek Verrett är i USA. Senast de sågs var tidigare i våras, i Los Angeles.

“Hon bokstavligt talat flög över världen för att träffa mig innan hennes lands gränser stängdes. Bara för att träffa mig innan hon inte kan det längre, även om det bara handlade om två dagar. Det var de bästa två dagarna i mitt liv för mig och min familj. När hon överraskade mig grät jag som ett barn, för det är kärlek för mig. Att visa handlingskraft!”, skrev Durek på Instagram då.

Men det hade sitt pris och efter hemkomsten fick Märtha Louise sitta i karantän.

Annons

Foto: TT.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

14 kommentarer till “Shamanens utspel: Kärleksbombar Märtha Louise”

 1. Bror skriver: 20 maj, 2020

  Nu är det verkligen illa ställt!
  Eller har dom rökt på?


 2. Eva Gille skriver: 20 maj, 2020

  Exhibitionistiskt och patetiskt. Att “shamanen” har ett kommersiellt intresse i sammanhanget är lätt att gissa sig till, men vad Märta L. kan ha för anledning övergår mitt förstånd. Litet naivt är det iaf. Försenat tonårsuppror kanske?


 3. Surkärring skriver: 20 maj, 2020

  Varför inte ett hemligt instakonto?


 4. Helena skriver: 20 maj, 2020

  Jag kan tycka vad jag vill om Märtha L och hennes kärlek men det är en sak jag inte förstår. Märtha L och Shamanen är ett par som består av två speciella personer och det är inte konstigt att pressen dras till dem för de är dem de är. Det här paret tycker inte om att pressen skriver om dem, absolut inte ifrågasättande eller negativt och att paparazzi fotar dem. Varför har dessa båda då öppna Instagram-konton där allt möjligt privat läggs ut? Varför pratar de i intervjuer om privata grejer? Varför exponerar de sig hela tiden och sedan klagar dom (om det inte är som de vill) när de vet att de inte kan styra vad pressen skriver om dem. Det är detta jag inte förstår.


  1. Catrin skriver: 21 maj, 2020

   Därför att de lider av “Harry och Meghan”-syndromet…skriv gärna, men bara det vi vill. Vi vill vara offentliga när det passar oss och privata när det passar. Allt sker på våra villkor.


 5. Dorothea skriver: 20 maj, 2020

  Privata saker ska hållas just privat! Om de skriver så här till varann offentligt, hur låter då det som inte är offentligt?
  För min del behöver ni då inte nämna varken shamanen eller Ari mer. Eller Diana för den delen.


 6. Midnattsol skriver: 20 maj, 2020

  De beter sig två fjortisar.. Pinsamt..

  Eva Gille: Ja, det är uppenbart att ML är utnyttjad i kommersiellt syfte och för kändisskap..


 7. Gilla skriver: 20 maj, 2020

  Så kan det vara när man blir förälskad i fel person. Det tar en tid innan man vaknar upp, priset kan dyrt.


 8. ancibergfeldt skriver: 20 maj, 2020

  Gilla; Undrar om Märta L
  vaknar upp?
  Jag har känslan utav att hon lever
  i sin lilla bubbla!


 9. Birthe Vejrum skriver: 20 maj, 2020

  ENIG, ENIg, ENig, Enig, enig, e n i g med jer *allesammen*!


  1. Ulla Lundell skriver: 20 maj, 2020

   Man kan ju verkligen undra om de där två är vuxna personer, det är ju barnsligheter som de håller på med, som jag har läst i texten ovanför här. Väx upp båda två och det ganska kvickt.

   Ulla


 10. Chris skriver: 21 maj, 2020

  Jag tycker att Durek är direkt motbjudande.
  Märtha L kan inte vara riktigt i psykisk balans som hon beter sig.
  Detta kan bara sluta i katastrof, och det är Märtha L som kommer att lida mest.
  Tragiskt. Men det bästa vore nog om alla sociala medier slutade skriva om dem. De förtjänar inte all den uppmärksamhet de får. Dureks ego lever väl på uppmärksamhet, och just därför bör de ignoreras.


 11. Kristine Oslo skriver: 23 maj, 2020

  1. Märtha har gjort det klart og tydelig for hele Norge at hun ikke vil være prinsesse av Norge. Likevel er hun sur over at hun ikke får kalle seg prinsesse i alle mulige yrkessammenhenger.
  2. Vi har stadig fått høre at hun siden barndommen har vært sjenert/ blyg og mye plaget av det offentlige søkelyset. Det har hun nok vokst av seg, ettersom hun oppsøker offentligheten i alt hun foretar seg yrkesmessig. Hun kunne valgt et yrke utenfor den offentlige sfæren, så hadde hun sluppet dette søkelyset.
  3. Hun klager over at hun ikke får lov til å være “den hun er” – PRINSESSE Märtha Louise. Men det er ikke folket som har nektet henne det, det er hennes egen fri vilje. I vår tid er ikke “prinsesse” noe man “er” – en egenskap. Vi tror ikke lenger at noen er født med blått blod. “Prinsessen av Norge” er en tittel knyttet til en spesiell oppgave som hun offentlig har frasagt seg. Hun har forlatt det norske kongehuset.
  4. Hun kan godt skaffe seg et etternavn, om hun synes det blir for lite med bare fornavnet “Märtha Louise”. Hun kan bruke f eks Haraldsen eller Glücksburg, eller et annet navn fra slekten.
  5. Disse utrolig pinlige og patetiske offentlige kjærlighetserklæringene mellom Märtha og sjamanen over Instagram, tror jeg dypest sett er en PR-kampanje, for å booste de like patetiske forretningene de prøver å tjene mest mulig penger på. Om det virkelig kun handlet om ømme kjærlighetserklæringer dem imellom, ville de som andre kjærestepar foretrukket å holde det privat. Jeg tror de fleste gjennomskuer dette.


  1. Birthe Vejrum skriver: 27 maj, 2020

   Men har Märtha Louise ikke en uddannelse som fysioterapeut, eller noget der ligner? En uddannelse hun tog i Holland?


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar