Shamanens utspel: Kärleksbombar Märtha Louise

Prinsessan Märtha Louise och hennes pojkvän, schamenen Durek Verrett.

Kungliga kärlekspar brukar ligga lågt...men dit hör inte Märtha Louise och shamanen. Nu kärleksbombar de varandra – offentligt!

Vilket motsägelsefullt par de är, prinsessan Märtha Louise och hennes kärlek Durek Verrett.

Å ena sidan vill de ju ha sin kärlek i fred. Å den andra: Finns det någon kunglig kärlekshistoria som är lika offentlig?

Nu senast kärleksbombar de varandra på Instagram.

– Ett meddelande till min kärlek: Jag saknar dig och barnen. Du är med mig varje andetag. Vardagen är tuff när du inte är här. Men jag vet att Gud har en plan för oss och den är skriven i stjärnorna. Min kärlek är tålmodig och uthållig. Vi kan övervinna allt tillsammans. Glad nationaldag,  I love you Norge.

Förlovningsrykten kring prinsessan Märtha Louise och schamanen Durek Verrett

Märtha och hennes shaman, före coronakrisen.

Och prinsessan Märtha Louise skriver i en kommenterar:

– Så ledsamt att behöva fira utan dig. Men jag vet att vi kommer att vara tillsammans när den dagen kommer.Jag älskar dig över och bortom alla kontinenter. Glad syttende mai. Jag älskar dig!

Och så lägger hon till:

– Har du lärt dig att säga Hurraaaaaa än? Och att äta massor av varmkorv och glass?

Prinsessan Märtha Louise har varit på kärlekssemester med schamanen Durek Verrett på Hawaii.

I våras var de på kärlekssemester på Hawaii, tillsammans med hennes barn Maud, Leah och Emma.

Det är coronaläget som sätter stopp för deras kärlek för tillfället. Märtha Louise är hemma i Oslo, och Durek Verrett är i USA. Senast de sågs var tidigare i våras, i Los Angeles.

“Hon bokstavligt talat flög över världen för att träffa mig innan hennes lands gränser stängdes. Bara för att träffa mig innan hon inte kan det längre, även om det bara handlade om två dagar. Det var de bästa två dagarna i mitt liv för mig och min familj. När hon överraskade mig grät jag som ett barn, för det är kärlek för mig. Att visa handlingskraft!”, skrev Durek på Instagram då.

Men det hade sitt pris och efter hemkomsten fick Märtha Louise sitta i karantän.

Foto: TT.