Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Silvia har blivit akut sjuk i Frankrike - kungen får åka ensam till Botswana

22 mar, 2011, 08:34 
Agneta Nisbeth
Annons

Drottning Silvia har som vi tidigare berättat reste till Frankrike med sin make kung Carl Gustaf. Tanken var att de där skulle ta planet till Botswana, men nu har drottningen blivit akut sjuk.

Det blev inget statsbesök i Botswana för drottning Silvia, nu har hon blivit akut sjuk, kvällstidningarna rapporterar att hon drabbats av en kraftig influensa. Så kung Carl Gustaf får resa ensam till Afrika. På hovets hemsida kan man nu läsa följande uttalande.

– Drottningens deltagande i statsbesöket till Botswana är inställt. Drottningen tvingas, på grund av influensa, ställa in sitt deltagande i statsbesöket till Botswana 21-25 mars.Programmet för statsbesöket kommer att genomföras enligt plan, med kungen och medföljande statsråd, men utan drottningens deltagande.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons