Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Silvia invigde trädgårdsutställning

28 apr, 2012, 08:30 
Agneta Nisbeth
Annons

Det har regnat nästa hela veckan men när drottning Silvia invigde årets trädgårdsutställning i Drottningholms slottspark så sken äntligen solen.

Solen sken på drottning Silvia när hon under fredagseftermiddagen invigde trädgårdsutställningen “Trädgård och trädgårdsmästare på Drottningholm och Ekerö — till nytta och nöje under 350 år” i Drottningholms slottspark.

Annons

1800 kvadratmeter

Utställningen är den största trädgårdsutställningen i Drottningholms slottsparks historia, den börjar vid Kina slott och sträcker sig över 1800 kvadratmeter.

Öppet dagligen

På plats denna dag fanns vår egen kungafotograf Charles Hammarsten som fick dessa soliga bilder på vår drottning. Vi kan också berätta att utställningen pågår fram till den 2 september och håller öppet dagligen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Charles Hammarsten

Läs även:

Annons