Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Silvia myste med valpar under Kroatienresan

18 apr, 2013, 08:35 
Agneta Nisbeth
Annons

Drottning Silvia och kung Carl Gustaf besökte först några studenter på universitetet – sedan fick drottningen mysa med en hundvalp innan det var dags för svarsmiddag. Vår reporter Margareta Heed finns på plats i Kroatien.

Annons

Onsdagen inleddes med att det svenska kungaparet besökte näringslivsdelegationen sedan träffade de några studenter som läser svenska på universitetet i Zagreb.

Efter universitetet besökte kung Carl Gustaf och drottning Silvia företaget Ericsson Nikola Tesla.

Hundvalp

Drottningen hann även mysa med en hundvalp på rehabiliteringcentrat Silver, tillsammans med presidenthustrun Tatjana Josipovic, där man utbildar assistanshundar som används vid rehabilitering av funktionshindrade och barn med psykiska utvecklingsstörningar.

Annons

Intervju

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Sedan var det dags för intervju med Svensk Damtidning. Vad kungaparet berättade kan ni läsa i nästa numret av tidningen!

På kvällen höll kungaparet svarsmottagning på hotell Esplanade där drottningen bar en guldig dräkt fylld av smattrande guldfärgade paljetter!

Av Margareta Heed

Foto: Scanpix

Läs även:

Annons