Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Silvia och Madeleine tillsammans på gala i Washington

21 sep, 2012, 09:03 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Drottning Silvia och prinsessan Madeleine hade en trevlig kväll tillsammans på The Mentor Foundations galakväll i Washington.

Under torsdagskvällen amerikansk tid gick drottning Silvia och prinsessan Madeleine på en galamiddag för The Mentor Foundation USA International Gala som hölls på lyxiga Four Seasons Hotel i Washington.

Annons

Prins från Saudiarabien

På bilden här ovan ser ni drottning Silvia och prinsessan Madeleine tillsammans med den saudiska prinsen Abdul Aziz Bin Talal bin Abdul Aziz Al Saud och prinsessan Sora Bent Saud Bin abdul Sa’ad al Saud.

Risotto

Det var runt 300 gäster som fick chansen att hälsa på drottningen och prinsessan Madeleine som kommit direkt till galan från New York. Middagen de åt bestod av bland annat getost och päron, havsabborre med risotto och till dessert en Mille Feuille med citron och hallon.

Annons

Rörande tal

Det visades också film om Mentor Foundations arbete under kvällen, drottning Silvia höll även ett rörande tal som hon fick stående ovationer efter.

Auktion

Därefter hölls en auktion av tavlor samt en resa med SAS till ishotellet inklusive minkpäls från Roberto Cavalli. Allt till förmån för The Mentor Foundation som hjälper utsatta barn och ungdomar.

En som dock inte fanns på plats under kvällen var prinsessan Madeleines pojkvän Chris O’Neill, inte heller hans mamma var där. Galan avslutades med musik av elever från en skola, en liten tjej sjöng akapella mycket imponernade.

Besökt skola

Tidigare under dagen hade drottning Silvia besökt Cesar Chavez skolan samt Skanska som är två projekt som Mentor Foundation jobbar med.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Catarina Lundgren Astrom

Foto: Catarina Lundgren Astrom

Läs även:

 

Annons