Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Silvia och Victoria delade ut stipendier på Drottningholm

17 jun, 2011, 10:06 
Agneta Nisbeth
Annons

Drottning Silvia och kronprinsessan Victoria – i rosa respektive vit klänning – delade under torsdagen ut stipendier på Drottningholmsteatern.

Drottning Silvia och kronprinsessan Victoria närvarade under torsdagen vid Drottningholmsteaterns vänner Högtidssammankomst. Mor och dotter anlände tillsammans i solskenet och tittade sedan på en föreställning som avslutades med en stipendieutdelning på själva Drottningholmsteaterns scen.

Annons

Glada miner

Det var drottning Silvia som delade ut Drottningholmsteaterns Vänners hederstecken och kronprinsessan Victoria – för dagen klädd i en härligt cerisrosa klänning – som fick äran att dela ut Vänföreningens stipendier 2011.

Och som ni ser var det bara glada miner hos alla inblandade.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Ni ser här stipendiaterna tillsammans med drottningen och kronprinsessan.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Charles Hammarsten

Läs även:

Annons