Silvia om Estelles nya intresse

Prinsessan Estelle har ett nytt intresse. Det avslöjar mormor Silvia i en ny intervju!
Silvia1

Häromveckan ringlade sig köerna långa utanför Clas Ohlsons butik på Jungfernstieg i Hamburg. Anledningen? Prylbutiken skulle få kungligt besök. Av självaste drottning Silvia.

– Det är såklart en stor ära att drottning Silvia väljer att besöka oss i vår nya butik här i Hamburg. Hon var väldigt intresserad av Clas Ohlson som företag och ställde flera frågor om vårt produktsortiment, sa Klas Balkow, VD och koncernchef på Clas Ohlson.

Silvia2

Drottningen togs emot av Klas Balkow samt Peter Jelkeby, vice VD på Clas Ohlson, hon visades runt i den 1800 kvadratmeter stora butiken och hälsade på både personal samt kunder. Drottningen signerade även en traditionell dalahäst som nu kommer att få en särskild plats i butiken som ett minne av dagen. Dessutom ställde hon upp på en intervju i tysk tv där hon berättade om barnbarnet Estelles nya intresse.

– Estelle är fyra år nu och självklart tycker hon att det är roligt med borrmaskiner, sa drottningen som just då passerade borrmaskinshyllan i Clas Ohlson-butiken.

Se intervjun här!

Av Johanna Lejon

Foto: IBL