Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Silvia om Estelles nya intresse

25 maj, 2016, 05:00 
AvJohanna Lejon
Prinsessan Estelle har ett nytt intresse. Det avslöjar mormor Silvia i en ny intervju!
Annons
Silvia1

Häromveckan ringlade sig köerna långa utanför Clas Ohlsons butik på Jungfernstieg i Hamburg. Anledningen? Prylbutiken skulle få kungligt besök. Av självaste drottning Silvia.

– Det är såklart en stor ära att drottning Silvia väljer att besöka oss i vår nya butik här i Hamburg. Hon var väldigt intresserad av Clas Ohlson som företag och ställde flera frågor om vårt produktsortiment, sa Klas Balkow, VD och koncernchef på Clas Ohlson.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Silvia2

Drottningen togs emot av Klas Balkow samt Peter Jelkeby, vice VD på Clas Ohlson, hon visades runt i den 1800 kvadratmeter stora butiken och hälsade på både personal samt kunder. Drottningen signerade även en traditionell dalahäst som nu kommer att få en särskild plats i butiken som ett minne av dagen. Dessutom ställde hon upp på en intervju i tysk tv där hon berättade om barnbarnet Estelles nya intresse.

– Estelle är fyra år nu och självklart tycker hon att det är roligt med borrmaskiner, sa drottningen som just då passerade borrmaskinshyllan i Clas Ohlson-butiken.

Av Johanna Lejon

Foto: IBL

Annons