Silvia om lyckan över Estelle: Hon är så speciell

Barnbarnen ÄR livets efterrätt och drottning Silvia har ett helt dessertbord. "Jag kommer aldrig att glömma glädjen hos Estelle och Leonore när de träffades på prins Oscars dop" säger hon i en ny intervju.
Estelle-Silvia-Ibl1

Drottning Silvia jublar verkligen över sina fem barnbarn och i sommar får familjen mer tid att umgås. Prinsessan Madeleine och hennes familj planerar att tillbringa en stor del av semestern i Sverige och framför allt på Öland och Solliden. På Solliden har ju kronprinsessfamiljen numera ett eget sommarparadis, villa Skönvik, och där tillbringar de mycket ledig tid.

När kungaparet nyligen firade rubinbröllop förklarade drottning Silvia sin stora lycka över att barnbarnen får växa upp tillsammans trots att de bor i olika länder.

– Jag kommer aldrig att glömma glädjen hos Estelle och Leonore när de träffades på prins Oscars dop. Estelle är väldigt speciell, så alert, hon ser och märker allting. Och gör sina små kommentarer, säger hon i en intervju med Aftonbladet.

Estelle-Silvia-Ibl2

Hon berättade också att de egna barnen Victoria, Carl Philip och Madeleine är hennes stora stolthet i livet.

– Alla har ju upplevt kronprinsessan mer medan Carl Philip ju är lite blyg. Han har ändå valt att vara i fokus genom sin design och intresset för bilkörning, något alla mammor nog skulle dela min oro över, även om han ju kör jättebra, säger hon till Aftonbladet.

Drottningen passade också på att hylla prinsessan Madeleine som nyligen gjorde ett succéartat besök på Gotland tillsammans med prinsessan Leonore.

– Madeleine har ett stort hjärta, och är varm och öppen.

Av: Liv Sander.

Bilder: IBL.