Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Silvias chock i tv-sändningen – efter bisarra händelsen

Silvias chock i tv-sändningen – efter bisarra händelsen

Drottning Silvias reaktion efter biskopens drag var av sällan skådat slag!

Här anländer gästerna till prins Julians dop
Slå på ljud

Prins Julian döptes i helgen under en underbar ceremoni i Drottningholms slottskyrka där hela kungafamiljen, släkten och vänner närvarade! Det var första gången på väldigt, väldigt länge vi fick se hela kungafamiljen samlad på det sättet och det märktes att alla njöt av att få klä upp sig för att hylla den senaste lilla prinsen.

Det var överhovpredikanten biskop Johan Dalman som höll i ceremonin och var den som faktiskt döpte den lilla prinsen, och han visade tydligt sin entusiasm!

Efter själva dopet var avklarat lyfte han upp prins Julian så att alla kunde se, svingade honom lite fram och tillbaka i luften och påpekade hur glad och nöjd den lilla prinsen verkade vara.

I SVT:s sändning får vi se drottning Silvias reaktion, som är tydligt förskräckt. Ganska snabbt får hon däremot ett leende på läpparna och kunde skratta tillsammans med kungen åt det uppsluppna draget från biskopen.

Kort därefter fick prinsessan Sofia tillbaka sin lilla son och de återtog sina platser för att lyssna till pastor i Kungliga Hovförsamlingens ordinarie hovpredikant Michael Bjerkhagens predikan.