Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Silvias dolda hemlighet – som hon inte kan hålla länge till

07 dec, 2023, 14:50 
Louise Wibergh Lenti
Kung Carl Gustaf, drottning Silvia

Det är många som undrat och snart vet vi äntligen detaljerna kring överraskningen som drottning Silvia hittills hållit hemlig.

Annons
Silvias favorittiara – den har hon burit på 20 NobelBrand logo
Silvias favorittiara – den har hon burit på 20 Nobel

Drottning Silvia är extremt skicklig på att bevara en specifik typ av hemligheter. Hon har gjort det gång på gång, år efter år och slutar aldrig att förvåna oss.

Nu kommer vi dock snart få alla de detaljer som vi längtat efter.

En drottning värd namnet

Det sägs att en skönhet klär i allt och det stämmer verkligen när det kommer till vår sagolika drottning.

Vid Nobel har vi sett henne i olika färger, material och modeller – oavsett look tappar man hakan varje gång. Se bara på hennes olika stilar från Nobel 2016–2019:

Annons
Drottning Silvia, Nobel
Drottning Silvia i sina fantastiska looks vid Nobel 2016, 2017, 2018 och 2019.

Dessvärre gjorde ju pandemin att det inte blev några galaklänningar under varken 2020 eller 2021. Förra året var det däremot fritt fram för galafest och Silvia tog revansch med råge när hon dök upp i sin urtjusiga klänning med spets och siden i en härlig lila färg. Titta så hon strålar!

Drottning Silvia, Nobel 2022
Drottningen i en rosalila dröm under Nobel 2022.

Vilken otroligt vacker drottning vi har! Klänningen gjordes av en fransk designer i Paris speciellt för Silvia och det här var första gången vi fick se den otroliga kreationen.

Annons

Vanligtvis brukar Silvia återanvända äldre klänningar vid Nobel men denna gången blev det ett nyköp. Vi kan nog räkna med att se åtminstone delar av klänningen igen dock då den stora sidenkjolen går att ta av. Det nätta spetsfodralet passar perfekt vid såväl finare middagar som stadsbesök. Riktigt fiffigt!

Silvias hemlighet avslöjas

Nu återstår frågan – vad kommer Silvia ha på sig på årets Nobel?

Varje år hålls det hemligt in i det sista och nu är det bara dagar kvar tills vi äntligen får se vad hon kommer förtrolla oss med härnäst.

Blir det spets, siden eller paljetter? Eller hoppar hon kanske på trenden med transparent tyg liksom klänningen hon bar 2019? Vilket tiara kommer hon bära? Blir det favoriten från drottning Sofia eller kommer hon välja något med färgade stenar för att matcha klänningen likt förra året?

Oavsett vad det blir kan vi vara säkra på att Silvias outfit kommer bli en riktig snackis!

Foto: TT

Annons