Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Silvias hemliga gäster: Drottning Sofía och prinsessan Takamado

14 maj, 2019, 16:00 
Margareta
Sofía av Spanien och prinsessan Takamado av Japan, drottning Silvia och prinsessan Sofia. Tänk vilket power team! Och nu syns de snart alla på Kungliga slottet.
Annons

I den kungliga kalendern stod sedan tidigare en väldigt spännande kunglig lunch inplanerad. Den 16 maj kommer nämligen kronprinsessan Victoria inte bara bjuda sin mamma drottning Silvia på lunch, utan även drottning Sofía av Spanien och prinsessan Takamado av Japan kommer att dinera kring bordet. Vilken kvinnlig powerlunch!

Sofía har varit på plats tidigare

Men nu kan vi avslöja varför drottning Sofía av Spanien och prinsessan Takamado av Japan är på plats i Stockholm. Duon kommer att vara drottning Silvias hemliga gäster under onsdagens stora event på Kungliga slottet, det årliga forumet Dementia Forum X. Just drottning Sofía har varit på plats vid detta demensforum även tidigare år, men för prinsessan Takamado är det premiär!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

De kungliga gästerna kommer att umgås med både drottning Silvia och prinsessan Sofia under hela onsdagen, för att därefter få se Haga slott inifrån, då Victoria står som värdinna dagen efter.

Foto TT

Annons