Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Silvias känslosamma stund med Madeleine i Sverige – innan allt ska förändras

09 jun, 2023, 07:30 

Bilden visar den känslosamma stunden mellan mor och dotter.

Annons

Det fanns all anledning att fira på Hovstallet igår. Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill firade tennbröllop, alltså hela tio år som gifta. Folk runt om i hela landet satt bänkade för att titta på sagobröllopet när de äkta makarna sa "ja" till varandra i Slottskyrkan.

Och igår, tio år senare, fick vi se nya bilder från den minnesvärda dagen. Däribland en känslosam stund mellan en mor och dotter.

Tillbakablick: Madeleines och Chris totala kärlekslycka efter bröllopet!Brand logo
Tillbakablick: Madeleines och Chris totala kärlekslycka efter bröllopet!

Privata bilden på drottning Silvia och prinsessan Madeleine

Ja, Madeleine väckte uppståndelse till och med i utländsk press när hon under torsdagskvällen delade privata bilder från bröllopet.

"En tillbakablick till några privata stunder som jag värnar om från vårt bröllop för tio år sedan idag." Skrev hon under bildspelet som i skrivande stund har över 40 tusen gillamarkeringar.

Annons

Det är alltså bilder, flera som vi inte tidigare sett, från den där magiska junidagen. Allt ifrån de sista nervösa minutrarna innan, till det nyblivna brudparet som dansar loss på festen.

Och en bild är särskilt känslosam. Bruden Madeleine står i Slottet, vacker som en dag i sin klänning signerad Valentino Garavani, och håller hand med drottning Silvia. En ovärderlig stund mellan en mor och en dotter, som står inför en av livets viktigaste dagar.

Prinsessan Madeleine i brudklänning i samband med sitt bröllop som håller hand med drottning Silvia
En bild som rymmer så mycket känslor.

Madeleine och Chris stora livsförändring

Det kan givetvis vara så att bilden är fotad efter vigseln, men det tar inte udden av känslorna som nästan går att ta på.

Annons

Alla föräldrar kan nog stämma in på den enorma känslostormen som uppstår när man ser sitt lilla barn säga ja till sitt livs kärlek.

För Madeleine och Chris skulle ju också bröllopet, som för många andra, vara en vändpunkt i livet. Bara ett år senare kom deras förstfödda prinsessan Leonore till världen, och de började ett helt nytt liv utomlands.

Innan bröllopet bodde de i New York, och 2015 gick flyttlasset till London. Där tillbringade familjen tre år, innan de stadgade sig i Florida.

Snabbspola bandet, och idag förbereder Madeleine och Chris sig för en flytt tillbaka hem till Sverige, och har en ljuvlig familj bestående av tre små barn och två hundar.

Tänk så livet kan förändras – och allt tar avstamp i det där sagolika bröllopet!

Foto: TT

Annons