Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Silvias okända relation till Eva O'Neill – efter mystiska frånvaron

24 aug, 2022, 09:00 
AvIbraheem Alsalman

Nu kommer detaljerna fram!

Annons
7 saker du inte visste om Eva O'NeillBrand logo
7 saker du inte visste om Eva O'Neill

Svenska kungaparet har haft en fartfylld och späckad sommar. Kungen och drottningen åkte till bland annat Öland och därefter åkte de på en kärlekssemester till franska rivieran. Som bekant har kungen lyxhus i form av Villa Mirage i Sainte-Maxime i Saint-Tropez-bukten i södra Frankrike.

Men nu är de tillbaka på svensk mark och hösten, ja den bjuder på många kungliga uppdrag. Tillsammans med kungafamiljen kommer de åka runtom i landet för att visa upp sig.

Drottning Silvia har genom åren haft en jättebra och mysig relation med prins Daniels föräldrar – Olle och Ewa Westling.

Drottningen och Ewa stöttade Victoria och Daniel när pressen från allmänheten var som störst och när deras förhållande ännu var hemligt. Sedan dess har svärmödrarna ett alldeles speciellt band. Kungaparet har hälsat på Daniels föräldrar i Ockelbo och under somrarna brukar Ewa och Olle besöka Victoria och Daniel på Öland. Olle är även han en nära vän med kungen och de två brukar åka på jakt i de svenska skogarna tillsammans.

Annons

Silvias okända relation till Eva – efter mystiska frånvaron

Detsamma kan man inte säga om Silvias relation till Eva O'Neill, Chris mamma. Hon är, precis som sonen, känd för att värna om sitt privatliv. Hon ställer därmed i princip aldrig upp på några intervjuer.

Ett undantag skedde dock när Chris och Madeleines yngsta dotter Adrienne föddes 2018. Då ställde hon upp på en kort telefonintervju med SVT:

– Jag är väldigt glad över mitt nya barnbarn. Hon är vacker och extremt söt. Och jag älskar namnet, sa hon då.

Det blev däremot ingen lång intervju. När SVT frågade om prinsessans unika namn svarade Eva:

– Jag vet inte och jag befinner mig på flygplatsen. Men Christopher kan säkert berätta.

Eva värnar om sitt privatliv, precis som Chris.

Eva O'Neill har som sagt en väldigt låg profil och därför är relationen med drottning Silvia väldigt okänd för allmänheten. Pandemin har såklart också spelat en stor roll de senaste åren vilket gjorde att familjerna inte träffades särskilt ofta.

I juli 2021 dök Eva dock upp på kungafamiljens sommarparadis Öland, tillsammans med Chris syster systern Natascha Loeb. På plats var även Madeleine och Chris, samt barnen – som äntligen hade lyckats ta sig till Sverige efter ett år av isolering i USA. Vistelsen på Öland var första gången Eva återförenades med barnbarnen sedan pandemins start.

Annons