Silvias oväntade kommentar – kungen vet inte hur han ska reagera!

drottning silvia gav oväntad kommentar till kungen

Drottning Silvia har en underfundig humor som då och då visar sig i intervjuer. Vi minns särskilt en kommentar som inte ens kungen var beredd på!

Drottning Silvia är en kunglighet som är otroligt slipad när det kommer till intervjusituationer och oväntade frågor från journalister. Får hon en fråga, som hon inte är beredd på, är hon alltid snabb med att formulera ett snabbt, och rappt, svar.

LÄS MER: Skandal i kungafamiljen – hon pekas ut!

Drottning Silvia överraskade med rolig kommentar

Det här året har kungligheterna inte ställt upp på särskilt många intervjuer. Coronaviruset har satt stopp för de planerade resorna och evenemangen och det kungliga arbetet har fått ske framför datorn och på slottet.

drottning silvia kung carl gustaf slottet

Drottning Silvias kommentar satte kungen i rubbning!

Men det finns många roliga Silvia-citat som vi minns – än i dag. Ett av dem bjöd drottningen på när hon och kungen intervjuades i samband med kungens 60-årsdag. Då gjorde TT en intervju med kungaparet på slottet, inför den stora födelsedagen, och reportern frågade Silvia om kungen är samma man i dag, som Silvia en gång blev blev kär i.

Kungen visste inte hur han skulle reagera

Och drottningen svarar finurligt:

– Är jag samma kvinna?, säger hon varpå kungen skrattar lite nervöst.

Men sedan blir hon allvarlig och får någonting kärleksfullt i blicken.

– Ja, i hjärtat är det samma man.

Sedan förklarar hon också att man ju delar otroligt många minnen och erfarenheter efter 30 år som gifta. Att dessutom ha barn tillsammans är ju ett helt eget kapitel, som drottningen uttrycker det.

LÄS MER: Silvias oväntade kommentar – som chockade alla!

Foto: TT