Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Silvias vädjan till Madeleine – för att stoppa hennes planer: ”Du kan inte"

04 dec, 2022, 14:00 
Prinsessan Madeleine och drottning Silvia
Drottning Silvia behövde vädja till prinsessan Madeleine att inte fullfölja sina planer – hon är ju trots allt hennes mamma.
Annons
Därför har Madeleines och Chris barn så ovanliga namn!Brand logo
Därför har Madeleines och Chris barn så ovanliga namn!

Prinsessan Madeleine är trebarnsmamma och matte till två busiga hundar, så man kan tänka sig att hon och maken Chris O'Neill har mycket att stå i borta i Florida.

Nu börjar barnen däremot växa upp, och minstingen Adrienne fyller hela fem år i mars nästa år. Därför är det hög tid att spola tillbaka bandet – hur var det egentligen när lillprinsessan kom till världen?

Prinsessan Madeleines ord om graviditeten med Nicolas

Det gick väldigt snabbt för Madeleine och Chris tillvaro att vändas upp och ner – till det bättre. Från att leva sina hektiska jetset-liv till att bli småbarnsföräldrar till tre småttingar gick bara på fyra år.

Prinsessan Madeleine med Chris O'Neill, prins Nicolas, prinsessan Adrienne och prinsessan Leonore på prins Julians dop
Hela familjen fångad på bild under prins Julians dop i fjol!

Leonore kom till världen 2014, tätt följt av Nicolas 2015, och tre år senare välkomnade paret lilla Adrienne till världen. I en intervju med mama berättade prinsessan Madeleine i slutet av 2019 om att Nicolas kom som en chock.

Annons

– Jag var redan inne i tredje månaden, jag visste ingenting. Vi skulle flytta från New York och jag var så trött, men jag tänkte att det är säkert för att jag håller på och packar och det var så mycket med flytten. Men då var jag ju gravid. Jag tror jag var i trettonde veckan när jag fick reda på det, sa prinsessan då.

Prinsessan Madeleine som bär en liten prins Nicolas i famnen på prins Alexanders dop 2016
En härlig överraskning! Här är prins Nicolas som liten småtting på kusinen prins Alexanders dop 2016.

Och bara tre år senare, 2018, var det alltså dags igen. Ingenting som Madeleine klagar över däremot, hon har berättat det är det bästa hon vet, att vara mamma.

Överraskningen till Chris O'Neill

För faktum är att även Adrienne var en glad överraskning för Madeleine och Chris. Den dåvarande tvåbarnsfamiljen hade visserligen tankar på att utöka familjen, men i form av en hund.

I intervjun med mama berättar hon att hon noga planerat att överraska Chris med en hund. Det hela var noga planerat, hon hade ringt kenneln och allting var klart för Chris födelsedag.

Annons

När hon berättade om presenten blev han först ställd. Hon hade skrivit ett kort med texten "Grattis, du ska få en till familjemedlem" – och Chris trodde han skulle bli pappa. Och så sant som det var sagt, bara två veckor fick Madeleine återigen berätta för Chris att familjen väntade utökning, då i form av lilla Adrienne.

Prinsessan Madeleine med prinsessan Adrienne i famnen på hennes dop
Ännu en glad överraskning! En strålande vacker nybliven trebarnsmamma som stolt visar upp dottern Adrienne på dopet 2018.

Drottning Silvia stoppade planerna

Och hunden då? Efter mycket om och men fick Madeleine ringa kenneln och be om att få avvakta med köpet. Men hon fattade inte beslutet själv. Det var ingen mindre än drottning Silvia som fick rycka in med lite kloka råd.

– Jag velade väldigt länge först, men jag lyssnade på mamma till slut, hon sa ”Nej, du kan inte ha en hund också, vänta nu”. Och det kändes rätt, för det skulle ju ändå bli som att ha två bebisar, berättar prinsessan Madeleine för mama.

Slutet gott, allting gott. Nu har familjen ju två hundar – Oreo och Teddy!

Foto: TT

Annons