Sista bilden på Harrys exflickvän – innan hon dog

Caroline Flack, prins Harrys exflickvän, tog sitt liv.Nu sörjer hennes vänner – som har delat med sig av sina sista bilder på stjärnan.

Caroline Flack, tv-stjärna och tidigare programledare för Love Island, skrev om kärlekshistorien med den då ogifte prins Harry i sin självbiografi “Storm in a cup”.

“Att dejta en prins är så uppseendeväckande att det vore konstigt att inte prata om det. Men så fort sanningen läckte ut var det över. Vi var tvungna att göra slut”, skrev Caroline i boken.

Carolines liv fick ett obegripligt tragiskt slut. Hon hittades död i sin lägenhet i London, och kort därpå bekräftade hennes familj att det rörde sig om ett självmord.

Vännen om Caroline Flack

Prins Harry var tidigare tillsammans med Caroline Flack.

Prins Harry var tidigare tillsammans med Caroline Flack.

Prins Harrys exflickvän stod anklagad för att ha misshandlat sin nuvarande partner Lewis Burton – även om Lewis själv nekar att misshandeln ägt rum.

Vännen Nicola McLean har berättat för Daily Mail om det sista meddelandet som hon fick från Caroline.

– Hon ställde in sin Instagram så den bara var för hennes nära vänner, så det var inte många följare, och hon la upp bilder som tydde på att hon inte mådde bra. Hon hade mått betydligt bättre, så jag kände att hon verkligen var på rätt väg. Hon åkte till Los Angeles och mådde bra, verkade mycket mer positiv, säger Caroline.

Sista bilden på stjärnan

Men så kom vändningen. Caroline la upp ett inlägg där det framgick att hon var i dåligt skick.

– Jag skrev till henne, som alla skulle ha gjort, och hon var ledsen. Hon var riktigt ledsen och hon sa det till mig, säger Nicola.

– Hon ville bara vara med Lewis. Hon ville att anklagelserna skulle försvinna. Hon tyckte att de var orättvisa.

Den sista bilden på Caroline publicerades, poetiskt nog, på Alla hjärtans dag. Den dök upp på en av hennes vänners Instagram.

Sista bilden på Caroline i livet.

Sista bilden på Caroline i livet.

Foto: TT