Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sista bilderna på Walther Sommerlath – innan hans död

29 okt, 2020, 20:00 
walther sommerlath ingrid sommerlath
Walther Sommerlath flyttade till Sverige kort innan sin död, men han har alltid stått nära kungafamiljen.
Annons
Walter Sommerlaths liv – i bilder!Brand logo
Walter Sommerlaths liv – i bilder!

Drottningens bror Walther Sommerlath har lämnat kungafamiljen i sorg efter sin bortgång förra fredagen. Han spenderade sin sista tid i livet i Sverige där han kunde vara nära sin syster och sonen Patrick Sommerlath. Han dog på Huddinge sjukhus efter en viss tids sjukdom.

Walther stod väldigt nära sin systers familj och var en älskad morbror till alla kungabarnen. Nu sörjs han av kungaparet såväl som Victoria, Carl Philip och Madeleine med familjer. En stor del av sitt liv bodde Walther Sommerlath i Italien, men såg ändå till att ta sig till Sverige när det vankades bröllop och ibland ett dop.

Patrick sommerlath walther sommerlath
Walther Sommerlath tillsammans med Patrick på prins Oscars dop!

Senaste gången han var på svensk mark innan flytten hit under tidigare hösten var när prins Oscar döptes i Slottskyrkan på kungliga slottet i slutet av maj för fyra år sedan. Dessutom hann han med att delta i Childhood-dagen på nöjesparken Gröna Lund två dagar senare tillsammans med sin son Patrick och hans dåvarande fru och deras två döttrar.

Annons
patrick sommerlath walther sommerlath
Patrick Sommerlath och Maline Sommerlath med barnen Chloé Sommerlath, Anaïs Sommerlath och Walther Sommerlath gästade tillsammans Childhood-dagen på Gröna Lund den 27 maj 2016. Det är senaste gången Walther fångats på bild på svensk mark.

Andra gånger han varit i Sverige de senare åren är bland annat på både Madeleines och Carl Philips bröllop! Fint att se att han och resten av kungafamiljen fick dela så många minnesvärda ögonblick med varandra.

Annons