Sista chansen att se succéutställningen

31 mar, 2017, 08:00 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Hovet fick in en riktig fullträff! Passa på att se den.
Annons

Under våren har tusentals besökare sett de kungliga brudklänningarna som just nu visas i Rikssalen. Tidigt i våras meddelade hovet att man på grunda av publiktrycket förlängt utställningen till den 23:e april. I tre veckor till kan du alltså se kronprinsessan, drottningens, Madeleines och Sofias brudklänningar på nära håll. I utställningen visas också prinsessan Lilians klänning från vinterbröllopet med Bertil 1976.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Hovet har nu flera framgångsrika utställningar bakom sig. För fyra år sedan förvandlades Rikssalen till en expose över kungens 40 år på tronen och förra våren lät kungen och drottningen ställa ut flera privata ur i en stor klockutställning på slottet.

Men den som inte hinner ta sig till Stockholm innan Kungliga brudklänningar kan se fram emot en ny Victoriautställning i sommar. Svensk Damtidning har tidigare avslöjat att årets Sollidenutställning på kungafamiljens sommarslott kommer att handla om kronprinsessan med anledning av hennes 40-årsdag den 14:e juli.

Foto: Stella Pictures.

Annons