Situationen mellan Chris och Victoria skapar skriverier utomlands!

Situationen mellan Chris och Victoria skapar skriverier utomlands!

Nu har det blivit skriverier utomlands!

Därför nobbar Chris Victoria • Madeleines avslöjande om 40-årsfesten • Kritiken mot Ingrid Alexandra – 3 kungliga snackisar från vecka 26!
1:00

Efter reklamen: Därför nobbar Chris Victoria • Madeleines avslöjande om 40-årsfesten • Kritiken mot Ingrid Alexandra – 3 kungliga snackisar från vecka 26!

(1:00)

Slå på ljud

Det har skrivits rad efter rad kring kungligheternas sommar i Sverige. Inte konstigt med tanke på att sommaren äntligen är tillbaka till det normala efter den svåra coronapandemin som gjorde att massvis av kungliga uppdrag ställdes in.

Det är också första sommaren på länge som prinsessan Madeleine och hennes man, Chris O'Neill är på plats i Sverige. Paret har tidigare fått motta kritik för att de inte är tillräckligt närvarande under svenska högtider. Madeleine, exempelvis hade inte firat nationaldagen på svensk mark sedan 2019.

Chris O'Neill, prins Nicolas och prinsessan Madeleine

Chris O'Neill, prins Nicolas och prinsessan Madeleine.

Patrick Trägårdh/TT

Chris O'Neill har även han fått motta kritik. Nu är det dags igen när media utomlands har skrivit om det.

Utländsk media skriver om händelsen

Svensk Dam kunde avslöja att Chris O'Neill istället kommer ha åkt tillbaka hem till USA, på kronprinsessans födelsedag, och missar hela firandet.

Den 14:e juli kommer inledas med en kortege, för att sedan fortsätta i Borgholms slottsruin klockan 17:30. På förra årets bilder från firandet sågs Madeleine och Chris O'Neill posera sida vid sida, men trots att Chris just nu befinner sig i Sverige kommer han inte var på plats under firandet av kronprinsessan Victoria.

Kronprinsessan Victoria

Kronprinsessan Victoria.

Fredrik Sandberg/TT

– Chris försöker vara med på sånt här så mycket som han kan, men nu kan han tyvärr inte vara det eftersom han kommer befinna sig i USA för att arbeta ett par dagar, tyvärr, bekräftar hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Dam.

Det har nu norsk media plockat upp och skrivit om.