Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Situationen mellan Madeleine och Chris sprids – misstankarna stämmer

30 maj, 2024, 04:00 
Chris O'Neills nya beslut väcker frågor.
Annons
7 saker du inte visste om prinsessan MadeleineBrand logo
7 saker du inte visste om prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleine med familj är i sluttampen av sitt Florida-äventyr. Nu är det inte lång tid kvar tills de lämnar den soliga delstaten och sätter sig på ett flyg hem till Sverige, redo att välkomna en helt ny vardag.

Samtidigt har det tagit lite längre tid än befarat att få lyxvillan i Pinecrest såld. Men efter att ha sänkt priset med flera miljoner, tycks Florida-familjen nu fått huset sålt och kan äntligen på allvar börja se fram emot flytten till Sverige.

Annons

– Återigen så planerar vi för att de flyttar hem under sommaren. Några tidpunkter är ännu inte fastställda, sa hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Dam.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har börjat planera inför flytten till Sverige.Karin Törnblom/TT

Chris beslut i det dolda

Man behöver inte vara en raketforskare för att förstå att det börjar närma sig en flytt. Nyligen kunde Expressen dessutom avslöja att Chris O'Neill tagit sina affärer till det nya landet.

I februari registrerade han bolaget Belgravia Advisors AB vid svenska Bolagsverket, ett företag som sysslar med finansiell rådgivning, där han sitter som både ordförande och styrelseledamot.

Annons

Bolaget har han startat med två av sina närmsta vänner, rapporterar Expressen. Belgravia Advisors har sin adress på Östermalm i Stockholm, bara ett stenkast från hovstallet.

Situationen mellan Chris och Madeleine

Chris beslut att öppna bolag i Sverige har inte gått obemärkt förbi. Nu har det även rapporterats om händelsen utomlands och norska Se och Hör skriver:

”Det kan tyda på att det inte dröjer länge innan prinsessfamiljen packar ihop och flyttar hem till Sverige”.

Annons

Nej, lång tid verkar det inte röra sig om. Tanken är ju att barnen ska börja svenska skola till hösten och då måste familjen så klart ha installerat sig i det nya landet.

Prinsessan Madeleine med familj
Chris O'Neill har startat bolag i Sverige.Anders Wiklund/TT

Foto: TT

Annons