Sju detaljer ur nya påskklippet som du kanske missade

Kungafamiljen med barn och barnbarn firar påsk.

Du har väl sätt det nya påskklippet som hovet laddat upp på Instagram?Svensk Damtidning har tittat noga – och noterat sju detaljer som du kanske missade.
6 kungliga filmer & serier du bara MÅSTE se!
Slå på ljud

1. Första glimten av Madeleines vardagsrum

Madeleine, Chris och barnen har nyligen flyttat till en ny lya i Florida. Och svenska folket har inte fått någon inblick i bostaden, tills nu! Vi skymtar ett ljust och härligt vardagsrum, med möbler i vitt och ett matchande, enormt blomsterarrangemang på bordet bakom Chris och Madeleine.

2. Kronprinsessfamiljen matchade sina kläder

Prins Daniel och lillprinsen Oscar bär ribbstickade koftor i matchande mörkblå färgtoner. Och både far och son har bakåtslickad snedbena. Victoria och Estelle matchar varandra i ljusa koftor. Urtjusigt!

3. Estelle gillar lamor…

Estelle verkar vara fascinerad av lamor. Åtminstone har hon utformat sitt påskkort till mormor och morfar som en lama. Eller som hon uttrycker det:

– Det ska föreställa ett lama.

Lama definieras i Svensk ordbok som “ett mindre, puckellöst, syd­amerikanskt kamel­djur som har ullig päls och bl.a. an­vänds som last­djur i Anderna”. 

4. …och hon kan skriva! 

Den nyblivna åttaåringen har lärt sig skriva – det framgår av kortet som hon författat till morföräldrarna.

5. Ingen Birgitta!

Birgitta är hemma från Spanien och bor hemma hos lillebror kungen på Stenhammar – ni har väl inte missat vårt avslöjande? Men i påskvideon syns hon inte till.

6. Vem smyger i bakgrunden?

I kronprinsessfamiljens kamera syns människor som rör sig i bakgrunden i naturen kring Haga slott. Vilka är dessa filurer? Folk ute på en påskpromenad, måntro?

7. Påskpicknick med kaffe

Kronprinsessfamiljen har kafferep ute i det fria, och det ser hur mysigt ut som helst. Lägg märke till termosen, och picknickkorgen – undrar vad för godsaker som finns i den?