Skandal för furst Albert av Monaco – kvinna träder fram

Furst Albert är inblandad i en megaskandal. En kvinna har klivit fram och hävdat att hennes dotter är hans barn.

Furst Albert av Monaco fick en svettig avslutning på 2020. För tredje gången klev en kvinna fram i offentligheten och hävdade att hon fött furstens barn.

Kvinnan i fråga är från Brasilien och har anlitat en advokat vid namn Erich Grimaldi. Enligt kvinnan träffades hon och Albert på en bar i Rio de Janeiro 2004. Året därpå, 2005, födde hon en dotter. En flicka som ska vara Alberts.

LÄS MER: Silvias innersta krets – så lever de idag

Furst Albert av Monaco påstås ha ett hemligt barn

Dottern är nu femton år gammal och vill förtvivlat gärna träffa sin påstådde pappa. Hon har till och med skrivit ett brev till Albert.

"Käre pappa. När jag var fem eller sex år gammal frågade jag alltid min mamma var du var och varför du inte var med oss, för jag har kompisar med två föräldrar, men jag fick aldrig något svar från henne", skriver flickan i brevet.

Enligt Erich valde Albert att inte svara på brevet. Nu vill advokaten att fursten av Monaco, som varit gift med sin hustru Charlene sedan 2011, underlåter sig ett DNA-test.

"Jag mår dåligt, jag förstår inte varför jag växte upp utan en pappa, och nu när jag hittat dig förstår jag inte varför du inte vill träffa mig", skriver flickan.

"Det finns inga foton"

Albert står dock inte svarslös. Daily Mail rapporterar att fursten kommer att bestrida påståendet med näbbar och klor. Albert har en egen advokat som står redo att kliva upp i rätten för att skydda sin klient.

– Det finns inga foton, ingen påtagliga fakta som kan bevisa att de hade ett förhållande, säger advokaten Thierry Lacoste.

Faktum är att Albert funderar på att stämma kvinnan för utpressning. Enligt Thierry Lacoste hotade nämligen flickans mamma att gå till pressen om inte Albert gav henne någon form av ekonomisk kompensation.

Men Erich Grimaldi hävdar att han har en vattentät bevisning. Han påstår att Albert och kvinna reste tillsammans och bland annat besökte USA, Frankrike och Ryssland.