Skandalen fortsätter! Meghans pappa Thomas: "Din mamma får ta min plats!"

Sedan det blev klart att Meghan Markles pappa Thomas inte längre kommer åka över till bröllopet i helgen så har spekulationerna startat – vem kommer att ta hans plats i kyrkan. Blir det mamma Doria eller rent av prins William?

Eftersom Thomas Markle inte längre tänker komma till dottern Meghan Markles bröllop med prins Harry på lördag har en diskussion startat om vem som nu ska leda Meghan fram till altaret. Enligt uppgifter till Daily Mail ska Thomas Markle ha sagt att “han med varm hand lämnar uppgiften till sin exhustru, Meghans mamma, Doria Ragland.

Thomas säger också enligt tidningen att han inte talat med Meghan sedan ställt in sin medverkan under bröllopsfestligheterna. Dessutom måste han tydligen ta det extra lugnt eftersom han måste ta nya mediciner efter en befarad hjärtinfarkt.

Meghan med sin pappa Thomas Markle.

Fast Meghan hoppas fortfarande på att få se sin pappa i London på sin stora dag den 19 juni. Flera tidningsuppgifter gör gällande att hon är oerhört ledsen och förtvivlad över allt som hänt den senaste veckan. Hon vill ju så gärna ha med sin älskade far under bröllopet och presentera honom för sin blivande make.

Prins Harry med sin Meghan - snart får de varandra, men allt har inte gått enligt planerna.

Prins Harry med sin Meghan – snart får de varandra, men allt har inte gått enligt planerna.

Även prins Harry sägs vara helt förkrossad över allt ståhej och menar att det hela påminner honom om det som hände hans mamma prinsessan Diana. Att pressen aldrig lämnade henne i fred och att det var paparazzi-fotografernas fel att hon förlorade sitt liv i Paris. Nu är han rädd att historien kan komma att upprepa sig.

Läs mer: ”Bröllopsskandalen liknar ingenting annat”

Meghan Markle med sin mamma Doria Ragland.

Meghan med mamma Doria.

Läs mer: Skandalen som skakar Harrys och Meghans bröllopslycka

Fast frågan kvarstår, vad händer nu när nu när Thomas Markle inte längre kommer. Man till och med satsa pengar på vem som kommer finnas vid Meghans sida när hon går altargången fram. Just nu ligger oddsen på antingen Doria Ragland eller på prins William, men nu har även prins Charles seglat upp som en favorit.

Läs mer: Meghan förkrossad – nu vill inte hennes pappa komma till bröllopet!

Några menar ändå att Meghan kommer att gå ensam upp till prästen, andra säger att prins Harry och Meghan tänker vandra fram tillsammans, precis som till exempel kronprins Haakon gjorde med sin Mette-Marit. Även där hade vi ju en relation mellan far och dotter som inte var den allra bästa. Hennes pappa Sven O. Høiby var tyvärr inte heller “den perfekta svärfadern” och hade även han en speciell relation med pressen och talade mer än gärna ut om sin dotter i olika tidningar.

Läs mer: Dessa gåvor önskar sig Meghan och Harry – hemliga listan har läckt ut

Foto: Stella Pictures, IBL