Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Skandalen har släckt prinsessans lyskraft

19 jan, 2016, 17:31 
Vart tog den glada prinsessan vägen? Det är en förändrad kvinna som sitter på de åtalades bänk.
Annons
felipe

Prinsessan Cristina har knappast spridit glans över kungafamiljen, snarare tvärtom. Hon är en stor belastning för lillbror Felipe.

Han ler och konverserar vant med sina gäster på slottet och alla han möter i vardagen. Samtidigt hänger kung Felipes porträtt över den domare som ska avgöra hans systers och svågers öde.

Cristina-domare

Infanta Cristina har spridit skam över sin familj. Men det finns också en människa, en person bakom skandalen, som slocknat. kanske var hon inte medveten om vad hennes man höll på med?

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Spanska krönikören Susanna Urra har skrivit en gripande text i tidningen El país om prinsessan Cristina och hur hennes lyskraft slocknat.

Cristina-12

Urra har suttit med i rätten och beskriver på ett gripande sätt:

– Vad jag ser när jag tittar på infanta Cristina i rättegångssalen är ansiktet en kvinna, som inte förstår vad som hänt henne. Det är som om hon fortfarande hyste hopp om att någon kommer att närma sig hennes plats och tala om för henne att det hela har varit ett fruktansvärt misstag.

Annons
Cristina-

Hennes hud avslöjar förlusten av lyster, den glans som förr lyste upp hennes ansikte. På den gamla goda tiden var Cristina de Borbón en kvinna som full av glädje gick till jobbet varje dag och plocka upp barnen efter skolan en kvinna som utförde sin roll som prinsessa diskret och naturligt.

Cristina

 

Annons