Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Skandalen i kungafamiljen – utomäktenskaplig son dyker plötsligt upp

01 jun, 2024, 19:00 
Furst Albert och furstinnan Charlene
TT
Furst Albert har varit i blåsväder – på grund av en utomäktenskaplig son.
Annons

Furst Albert och furstinnan Charlene uppges ha ett skakigt äktenskap. Det har ryktats om skilsmässa ända sedan bröllopet 2011 – och spekulationerna har vägrat dö ut.

Nu har vi fått bildbevis på ännu en stor skandal i kungahuset.

Albert bryter tystnaden om Charlenes svåra hälsotillståndBrand logo
Albert bryter tystnaden om Charlenes svåra hälsotillstånd

Alberts utomäktenskapliga son dyker upp

Furstinnan Charlene och furst Albert
Charlene fick en chock: Albert har en hemlig son!TT

Under den prestigefulla racingtävlingen Monaco Grand Prix dök nämligen Alberts utomäktenskapliga son Alexandre Coste Grimaldi plötsligt upp. Han poserade på bilder jämte sin kusin Camille Gottlieb, som är dotter till Alberts syster, prinsessan Stephanie.

Annons

Alberts relation med Alexandre fick en väldigt skakig inledning. Pojkens mamma Nicole träffade Albert på ett flygplan där hon jobbade som flygvärdinna. Paret började umgås men när relationen var över hade Nicole blivit gravid. Först ville inte Albert kännas vid barnet, men har efter det ändrat sig och medgett att han är fadern.

Nu umgås han regelbundet med familjen, trots skandalen. Albert och Charlene var också med på Monaco Grand Prix.

– Vi har det bra, jag och pappa, vi har börjat umgås mycket mer. Vi har en väldigt bra relation, har Alexandre sagt tidigare.

Kritiken mot Charlene: "Ofattbart"

Men mellan Nicole och Charlene är det fortsatt kyligt. Detta har spillt över på Charlenes relation med bonussonen, hävdar Nicole.

– När det gäller Charlene så är det ämne som jag inte kan undvika, för vi jämförs ofta. Jag gillar inte att ställas emot henne, jag har aldrig velat vara hennes fiende. Jag är en vänlig kvinna, har Nicole sagt i en intervju.

Annons

– Men när de var förlovade såg saker som skrämde och chockerade mig. Till exempel, hon bytte rum för min son, när hans pappa var borta, så han fick bo bland de anställda. För mig är det ofattbart, som en mamma.

Annons