Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Skandalen som skakar Harrys och Meghans bröllopslycka

14 maj, 2018, 17:00 
Agneta Nisbeth
Meghan Markles pappa Thomas har nu ställt till det för sig, rejält. Det är tidningen Daily Mail som avslöjar att han "sålt sig själv" till paparazzifotografer. Vi har samlat allt om skandalen som nu tar all uppmärksamhet från bröllopsplanerna.
Annons

Häromdagen kunde vi se nytagna paparazzi-bilder på Meghan Markles pappa Thomas när han gick in på ett internetcafé för att sedan sätta sig ner och surfa på nätet. Och vad var det som han tittade på? Jo bilder på hans dotter Meghan och prins Harry!

Redan här kunde man kanske ana att det hela var iscensatt men beviset kom precis. Thomas Markle hade själv valt att kontakta fotograferna för att de skulle ta sin bilder. Varför undrar ni kanske, jo för att han fick bra betalt. Exakt vad han fick i rena pengar vet vi givetvis inte, bara att bilderna redan sålts för över en miljon kronor världen över.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Meghan Markle med sin pappa Thomas Markle.
Thomas Markle på den tiden han var ljussättare i Hollywood.

 

Nu har också Meghans halvbror, Thomas Markle JR talat ut om saken i Daily Mail och säger att pappa Thomas är djupt ångerfull.

Annons

– Pappa är mycket generad och ber så mycket om ursäkt för alla problem detta orsakat, säger Meghans bror till Daily Mail.

Vi får i intervjun också veta att pappan nu snart ska resa iväg till London för att föra sin dotter mot altaret under ceremonien i kyrkan på Windsor Castle. Ett uppdrag som pappan i skrivande stund fortfarande ska genomföra.

Meghans havbror Thomas Markle Jr.
Meghans havbror Thomas Markle Jr.

Men Thomas jr säger också att det inte alltid är så lätt att leva i rampljuset, att de inte längre kan leva sina liv som de alltid gjort.

– Det är lätt för allmänheten att döma oss, men de förstår inte vilken stress vi just nu lever under, säger han också.

Låt oss bara hoppas att drottning Elizabeth och resten av kungahuset är lika förlåtande – lite pinsamt är det hela trots allt. Men kanske inte helt ovanligt, vi minns ju hur prins Andrews exhustru Fergie försökte sälja ut honom till högstbjudande för några år sedan.

Foto: IBL

Annons