Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kändiskvinnan på Sofias hemliga fest – alla detaljer

17 nov, 2021, 18:00 
Prinsessan Sofia bjöd in till välgörenhetsmiddag med Project Playground 2021
Prinsessan Sofia bjöd in till stor fest under tisdagen, under stort hemlighetsmakeri.
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 45?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 45?

Prinsessan Sofia har sedan över tio år tillbaka jobbat outtröttligt med sin stiftelse Project Playground, och nu när pandemin svept över världen och gjort situationen för barn och unga väldigt tuff på sina håll.

Därför är arbetet just nu viktigare än någonsin. Under tisdagskvällen höll prinsessan Sofia och prins Carl Philip i en insamlingsmiddag med tillhörande auktion i stiftelsens räkning, där komikern Edvin Törnblom var konferencier och Peder Lamm höll i auktionen.

Prinsessan Sofia
Prinsessan Sofia med entreprenören Gunilla von Platen.

Bland gästerna fanns flera välkända namn så som Oscar Kylberg, prinsens vän, och Isabella Löwengrip.

Isabella är sälv aktuell med en självbiografi där hon gör upp med sitt förflutna efter nästa 20 år i offentligheten, först som trendsättande bloggare bland ungdomar och numera affärskvinna och influencer. Hennes karriär har varit kantad av skandaler och i boken medger hon att vissa av händelserna varit för att få uppmärksamhet. Bland annat sa hon i slutet av sitt sommarprat ”hejdå till Sverige” för att hon skulle flytta och satsa på en karriär i USA, en plan som sprack redan innan den han genomföras. Nu ångrar hon sina ord i sommarpratet och har till Expressen sagt att det var ”pinsamt” att hon uttryckte sig så.

På sin blogg skriver Isabella att och hennes pojkvän Paul budade hem en resa till Höga Kusten nästa sommar, allt för att stötta prinsessan Sofias arbete.

Även smyckesdesignern Emma Israelsson var på plats, och har postat en bild på henne och Sofia på sitt Instagramkonto.

Annons

”Så hedrar och stolt att ta del av det fantastiska arbete prinsessan Sofia och Frida Vesterberg tillsammans med ett fantastiskt team gör genom Project Playground. En underbar kväll som hyllade livet och där vi alla slöt samman för en god sak.” skriver hon på Instagram.

Svensk Damtidings reporter Ellen Myrgård blir förtjust över att se prinsparet bjuda in till fest.

– Härligt att se Carl Philip och Sofia vara ute i vimlet igen. Efter pandemin och all hemmatid med lilla prins Julian uppskattar de säkert lite kvalitetstid på tu man hand. Att det dessutom handlade om Sofias hjärteprojekt Project Playground gjorde förstås kvällen ännu mer speciell, säger Ellen.

Foto: TT

Annons