Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Skandalkvinnans ord om Madeleines festkväll i USA –

15 nov, 2023, 13:00 
Prinsessan Madeleine

Nu tar hon bladet från munnen!

Annons

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill tjuvstartade Nobelfirandet – i Washington D.C.

Enligt den kungliga kalendern kommer prinsessmakarna inte att närvara vid ceremonierna i Stockholm i år. Men när Urban Ahlin, Sveriges ambassadör i USA, bjöd in de amerikanska Nobelpristagarna till en festlig middag, då tog Madeleine och Chris flyget till Washington.

"Inför nästa månads Nobelfestligheter var det en ära för mig och Chris att bli bjudna till ambassaden i Washington i går kväll för att möta några av de USA-baserade pristagarna och gratulera dem till deras otroliga prestationer. Tack för att du bjöd in oss till den här minnesvärda kvällen, ambassadör Ahlin", skriver Madeleine på Instagram.

Madeleine nobbar Nobel – i Sverige • Sprickan total: Harry inte bjuden till Charles fest • Chris nya miljonsmäll – 3 kungliga snackisar från vecka 45!Brand logo
Madeleine nobbar Nobel – i Sverige • Sprickan total: Harry inte bjuden till Charles fest • Chris nya miljonsmäll – 3 kungliga snackisar från vecka 45!

Skandalkvinnan säger sanningen

Madeleine hade svidat till sig rejält inför middagen, med en guldig klänning från det amerikanska märket Talbot Runhof som huvudnummer. I kommentarsfältet under hennes bild får hon mycket riktigt många komplimanger för sin look. En av dem kommer från en annan kvinna med en självklar plats i societetsvärlden.

"Döläcker", skriver Lauren Remington Platt under Madeleines bild.

Lauren är arvtagare till det anrika Remington Arms-imperiet. Remington var i över 200 år en av USA:s största vapentillverkare, innan man gick i konkurs 2020.

Annons

Men Lauren har förblivit en viktig spelare i amerikanskt kändisliv och har kopplingar till namn som Jennifer Aniston, Kirsten Dunst, Mary-Kate Olsen och Jonah Hill. Hon hade nyligen i blåsväder på grund av sin chefspost på krytofirman FTX. Samma firma gick i konkurs i fjol och grundaren Sam Bankman-Fried arresterades, misstänkt för att ha försnillat kunder på miljardtals kronor.

Lauren Remington Platts relation med prinsessan Madeleine

Hur ser då kopplingen mellan Lauren och vår prinsessa ut? Eventuellt stavas den Ellen Dinkelspiel.

Ellen är en av Madeleines närmaste vänner, och när Ellen firade sin 40-årsdag på familjen Wallenbergs paradresidens Täcka Udden på Kungliga Djurgården fanns Lauren också på gästlistan.

Och nu verkar alltså hon och Madeleine vara tajta!

Annons