Skandalmannen Dominic West medverkar i serien om prinsessan Diana

Diana Dominic West

Det går hett till bakom kulisserna av serien The Crown. Nya uppgifter bekräftar att skandalmannen Dominic West ska spela otrogna prins Charles i seriens två sista säsonger.
Här är Europas alla kungahus!
Slå på ljud

Dominic West har fått rollen som prins Charles i serien The Crowns två sista säsonger. Nyheten kom bara några dagar efter att den gifta skådespelaren fotograferades under en hemlig kärleksresa i Rom med skådespelerskan Lily James. Dominic och hustrun Catherine FitzGerald har levt tillsammans under många år och bilden på otroheten har skapat starka reaktioner världen över.

Bilderna på Dominic West och Lily James fångades på bild när de kysser varandra på en uteservering och åker sparkcykel tillsammans. Hon är nybliven singel efter uppbrottet med från The Crown-skådisen Matt Smith – men Dominic är, i allra högsta grad, gift.

När bilderna fick spridning skyndade Dominic hem till hustrun Catherine för att visa upp en enad front gentemot pressen. Paret kysstes sedan utanför hemmet – som att ingenting hade hänt.

Dominic West och hustrun Catherine FitzGerald.

Downton Abbey-stjärnan Lily James åkte på en romantisk resa med Dominic West.

Copyright (c) 2016 BEimages. No use without permission.

Nu avslöjas det dessutom att Dominic ska axla rollen som prins Charles i The Crown. Oxh serien kommer särskilt att fokusera på prinsens kärleksaffär med Camilla Parker Bowles. En nyhet som förstås blir lite ironisk efter att Dominic blev tagen på bar gärning med Lily James.

Det verkar som det har går hett till bakom kulisserna av The Crown, och skådespelarna trasslar in sig i relationer. Matt Smith, spelade prins Philip i seriens första säsonger, och hade i flera år ett förhållande med Lilly James.S

Matt Smith i The Crown – Prins Philip, hertig av Edinburgh

Enligt tidningen The Sun, tittade produktionen av serien på flera stjärnor som skulle den eftertraktade rollen som prins Charles, men Dominic West var överlägset deras föredragna skådespelare.

Foto: TT